JUSTIŢIARUL antiDROG! Harta vânzării narcoticelor în Piatra Neamţ!

O postare făcută azi pe facebook trage un semnal de alarmă foarte serios în legătură cu consumul şi traficul de droguri din Piatra Neamţ. Dându-se drept un cunoscut prezentator de la o televiziune centrală (dar e evident că e un cont fake), un nemţean relatează despre drama tinerilor care cad în capcana morţii albe, despre disperarea părinţilor, despre traficanţi veroşi şi despre autorităţi care ar închide ochii din motive de incompetenţă sau de mită.
Postarea respectivă semnată cu numele de împrumut „Cristian Sabaggh” a fost efectiv viralizată în doar câteva ore de numărul extrem de mare de comentarii şi share-uri.
Au fost câţiva care au încercat să mute atenţia de la tema supusă dezbaterii la credibilitatea redusă pe care ar trebui să o aibă o postare de pe un cont nereal, dar Sabbagh de la Neamt a fost imediat apărat de alţi internauţi care au spus că o astfel de măsură de precauţie este de înţeles atunci când e vorba de adevăruri crunte care lovesc în lumea interlopă şi în complicii acesteia.

Pe fond, atât postarea Justiţiarului respectiv cât şi majoritatea părerilor exprimate de internauţi au arătat prăpastia tot mai mare dintre nivelul de aşteptare a opiniei publice versus rapiditatea şi eficienţa intervenţiei autorităţilor statului.

Mai jos, integral şi exact aşa cum a fost postat, mesajul nemţeanului care spune cum e cu drogurile vândute în cartierele din Piatra Neamţ si care, la comentariile starnite de postarea sa, dă şi detalii mai precise despre locurile din cartiere unde s-ar vinde „moartea albă”:

<<Buna ziua,dragi prieteni!!!am ales sa postez pe aceasta pagină, deoarece tot mai multe mail-uri ajung la adresa redacției noastre cu plângeri și probleme,care devin tot mai grave de la o zi la alta in orașul Piatra Neamț,se pare că traficul și consumul de droguri nu a evitat acest oraș,ba din contra tot mai multe cazuri de violența,furturi,și chiar foarte multi dependenți morti de la supradoza!Problema Drogurile!!cartierul Dărmănești și Marateti ținta traficului de droguri aici poliția,nu își face datoria,aici mita a șters jurământul depus de cei din cadrul poliției,aici fiecare își face dreptate cum poate,după lăsarea serii nu ne mai aflam in Piatra Neamț ne aflam in Texas perdelele se trag și nimeni nu are voie să privească la geamuri oamenii trăiesc coșmaruri traficanții își fac apariția în mașini scumpe și își văd liniștiți de tranzacții de parcă poliția nici nu ar exista!!adolescenții minori stau în scări de bloc cu pliculețul in mana in ochii lor nu mai există nici o speranța,dependenta deja ia cuprins, părinți îndurerați,își plâng amarul!! poliția nu mai există în acest oraș micuț din inima Moldovei,unde ar trebui că totul să meargă că pe roate!!Mita provoaca dependenta,mai mare ca orice drog,în curând vom reveni cu filmări din cele două cartiere,și cu cei ce trăiesc din acesta meserie in libertate plin de bani și fericiți dar și cu cei cazuti jos, dependenți,și morți.. haideți să spunem
STOP MITA!!STOP DROGURI!!!
SI SA FACEM UN ORAS SIGUR DIN PIATRA NEAMT CUM A FOST SI IN TRECUT.eu sunt Christian Sabbagh și îmi fac datoria de cetățean al acestei țări!revenim curând cu probe publice,ce nu poate face poliția facem noi!!>>

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “JUSTIŢIARUL antiDROG! Harta vânzării narcoticelor în Piatra Neamţ!

 1. sper ca folosirea cuvantului „justitiar ” nu este defaimatoare .
  tot respectul pentru atitudinea cetateanului .
  vad ca-l luati putin la misto . eu mi-am prezentat clar identitatea , am sesizat atat politia , cat si parchetul si judecatoria . am primit amenintarile direct de la politisti , si de 3 – 4 ani dosarele sunt clasate , musamalizate , plimbate de la un parchet la celalalt , etc .
  familia mea a inceput sa fie hartuita in momentul in care am prezentat imaginile video cu traficul si consumul de droguri . vorbesc clar despre zona kaufland – obor , zona controlata de politisti si procurori .
  droguri , afaceri imobiliare , etc.
  toata zona sub controlul unor interlopi analfabeti , imputerniciti de primarie – politie – parchet . cred ca asa este in tot orasul , cartierele sunt impartite pe „zone de siguranta publica ” , coordonate de politisti ( echipaje mixte : interlopi / politisti , fara jena , ziua in centrul orasului : 02. 09.2017 Kaufland-obor , 09.10.2017 parcul din centru , 28.20.2017 Kaufland -obor ).
  politia romana ( doar cu numele ) si politia locala – implicate direct in traficul de droguri .
  am sesizat IGPR , parchetul general .
  cazurile care apar din ce in ce mai des : distibutia drogurilor in scoli , implicarea famililor de politisti in incidentele grave din scoli , musamalizarea cazurilor care ajung la urgente , protectia pe care le-o acorda magistratii acestor interlopi – nu sensibilizeaza pe nimeni .
  un judecator iresponsabil , laura moroiu , m-a facut la fel : „Justitiar ” . nu a contat gravitatea faptelor prezentate .
  prima solutie : desfiintarea IPJ , a politiei locale , inlocuirea tuturor judecatorilor si procurorilor locali . este o utopie ,stiu , dar in piatra – neamt este singura solutie – totul este putred . tot o utopie ar fi ca sa credem ca ,cei corupti , se vor opri din activitatea infractionala .
  angajarea politistilor din randul interlopilor de cartier este bomboana pe coliva acestei penibile institutii .
  intreb ?
  ce merita judecatorii , procurorii si politistii care sunt implicati , sub diferite forme , prin actiune sau inactiune , in aceste „afaceri ” ?
  rusine unor jurnalisti „purtatori de cuvant ” ai interlopilor in uniforma !
  inteleg gunoaiele acestea in cat timp poate fi distrus un copil ?
  de aceea exista servicul unic 112 , pentru componenta de ordine publica . nu numere locale , controlate de interlopii in uniforma .

Lasă un răspuns