Jurnalistul Gabriel Apetrii, previziuni sumbre: doar 4 partide trec de pragul electoral la Neamț!

Jurnalistul Gabriel Apetrii face previziuni sumbre pentru data de 26 mai în ce privește scorurile obținute la Neamț, acesta anunțând că cel puțin 2 partide din cele care au emis pretenții la obținerea unor rezultate „peste pragul electoral” vor obține voturi sub acest nivel.

În final, pragul electoral va fi trecut, în Neamț, doar de 4 competitori! După care România va merge înainte!”, spune Apetrii (jurnalist corespondent la Agerpres) ]ntr-o postare pe facebook.
Dincolo de rezultatul la referendum, Apetrii anunță „cel puțin 3 surprize”: „Făcând abstracție de anumite sondaje naționale, ori Neamțul iese din șablon, ori se va dovedi că anumite cifre aruncate pe piața națională au fost manipulatorii.
Doi visători vor avea un șoc în timp ce primele 3 poziții ale clasamentului la Piatra-Neamț sunt viu disputate. Dar lucrurile vor fi drepte, ca și în anii trecuți! Chiar dacă va apărea un plus în clasament.
La nivel județean, situația este clară deja, dar cu surprize interesante! Sigur nu vom asista la cifre care încep cu 4!
Iar la nivelul 3, lupta (la prima vedere inegală) se dă în doi cu șanse reale să nu fie câștigată de nimeni.
Oricum, e ca și cum ai vrea să faci cruce ori cu stânga, ori cu dreapta! Fiecare va face cum crede, aproape în mod egal!
În final, pragul electoral va fi trecut, în Neamț, doar de 4 competitori!”.

La Neamț, au anunțat pretenții superioare pragului electoral cel puțin 6 formțaiuni politice: PSD, PNL, ALDE, USR, PMP și PRO România.

Același jurnalist nu anunță nici rezultat de validare, tot pe Neamț, nici pentru Referendum. „La Neamț se conturează deja cel puțin 3 surprize! În afară de cea neplăcută, la referendum”, spune Apetrii care nu a făcut un secret că se simte apropiat de Tabăra pro-Justiție (deci pro-Referendum) și în această cheie trebuie citit epitetul de „surpriză neplăcută”.

Daniel Vinca

Comentarii Facebook

One thought on “Jurnalistul Gabriel Apetrii, previziuni sumbre: doar 4 partide trec de pragul electoral la Neamț!

  1. Domnul jurnalist se simte „apropiat” de tabara care-l plateste:Agerpres, adica organul de presa al serviciilor…In rest, sunt de acord ca doar patru partide vor face pragul de 5% la Neamt:PSD, PNL, USR si ALDE…

Lasă un răspuns