Jurnalistul Cezar Filip îl imploră pe Arsene să nu demisioneze din funcția de președinte CJ Neamț!

Jurnalistul nemțean Cezar Filip (director Monitorul de Neamț, realizator de emisiuni) îl imploră într-un mesaj public pe Ionel Arsene ca nu care cumva să demisioneze din funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț, chiar dacă a fost condamnat de prima instanță la 8 ani și 4 luni închisoare (pentru 3 fapte diferite de corupție).
Filip îi cere lui Arsene ca nu cumva să urmeze exemplul lui Adrian Chesnoiu care azi și-a anunțat demisia după ce DNA a făcut publică informația că respectivul este cercetat penal într-un dosar care vizează mai multe infracțiuni (trucarea unor concursuri de angajare).
Evident că postarea lui Filip este una ironică și așează în antiteză ideea de onoare (de politician) manifestată de ministrul care demisionează doar ce este anchetat față de agățarea obsesivă a lui Arsene de funcție, chiar și după ce a fost condamnat penal pentru fapte deosebit de grave și la o pedeapsă deloc mică, în prima instanță.

<„Domnule preşedinte vă implor nu luaţi exemplul ministrului agriculturii! Nu care cumva să demisionaţi.
Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, “decât” acuzat de corupţie de procurorii DNA, ar fi decis, spun toate televiziunile centrale, să demisioneze din funcţie.
Ce fraier. Cum să demisionezi aşa, la doar o acuzaţie? Nu te agăţi şi tu de scaun măcar până la o condamnare în primă instanţă?!
Colegul lui de partid, domnul preşedintele al Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, n-a demisionat nici după ce a fost condamnat în primă instanţă la 8 ani şi patru luni pentru corupţie. Ba şi după ce s-a prăbuşit ditamai podu` pe care abia îl spoise din banii “nemţenilor mei” a catadicsit doar să se autosuspende “decât” din funcţia de preşedinte al PSD Neamţ.
Şi, la presiunea publică şi a ziariştilor nesimţiţi care nu văd cum lucrează el până în crucea nopţii în biroul de la CJ pentru a face drumuri şi poduri şi poduri şi drumuri, a decis să renunţe la caşcheta de sub care ne anunţa că podul de la Luţca va ţine ani şi ani de zile. Zeci de ani. Cică a fost caşcheta cu ghinion, nu podul “decât” spoit pe bani mulţi.
Astea fapte, nu vorbe, astea fapte de căpitan de judeţ, nu vrăjeală de demisie a unui ministru care a fost acuzat că făcea unor piloşi “servite” la examenele de şefie.
Deci, domnule preşedinte, vă rog să nu vă inspiraţi cumva de la fraierul de încă ministru al agriculturii şi să nu care cumva să demisionaţi. Mai bine să vă doară în continuare în caşchetă de toţi răii care vă denigrează şi nu înţeleg cât bine faceţi judeţului din funcţia de cel mai preşedinte de CJ.
Deci, felicitări domnule preşedinte şi să-ţi fie ruşine măi ministrule pentru exemplul prost pe care îl dai prin demisia asta. Măi… animalule demisionar. Mă scuzaţi pentru limbaj domn` preşedinte!”>, spune Filip.

D.V.
sursa foto – postare facebook Cezar Filip

One thought on “Jurnalistul Cezar Filip îl imploră pe Arsene să nu demisioneze din funcția de președinte CJ Neamț!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.