Jurnalist nemţean despre cazul „Postacii PSD anti-Simona Halep”: „Să ieşim în stradă, să aplaudăm să se audă până la sediul şobolanilor rozalii!”

Jurnalistul nemţean Cezar Filip consideră că răspunsul ideal la intoxicarea PSD pe cazul huiduielilor pentru Gabriela Firea (pe care postacii le mutau ca vizând-o pe Simona Halep) ar fi ca românii să iasă în stradă într-un miting de solidarizare cu campioana. Filip (director al cotidianului Monitorul de Neamţ şi Roman) consideră că aceste manifestări ar trebui să aibă loc în oraşe şi în sate, să fie paşnice, iar aplauzele românilor pentru Simona Halep ar trebui să se audă până la sediul de campanie on-line al „şobolanilor rozalii”.

<<Mă tot gîndesc de cînd a apărut mizeria asta că românii ar fi huiduit-o pe Simona. N-ar trebui să ieşim în stradă să o aplaudăm, fiecare în oraşul sau satul lui? Să se audă aplauzele pînă la sediul de campanie on-line (sper să devină off-line) al şobolanilor rozalii care au îndrăznit să încerce să ne deturneze pînă şi ultima bucurie pe care o mai avem în aceste zile?>> – acesta este mesajul lui Cezar Filip, care a şi fost însoţit de o fotografie cu noua campionă de la Roland Garros.

Citeste si: Harabagiu, contul de facebook suspendat! Ameninţări cu rackeţii ucraineni!
Prima reacţie a lui Harabagiu la dezvăluirea lui Ponta: „La K10? Minte cu neruşinare! Sunt în Piatra Neamţ de o săptămână!”
HARABAGIU DECONSPIRAT DE PONTA! „Mizeria cu Halep postată de la sediul din K10 de un individ dubios adus de Dragnea!”
Dragnea s-a descotorosit de Harabagiu: „L-am dat afară!”

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Jurnalist nemţean despre cazul „Postacii PSD anti-Simona Halep”: „Să ieşim în stradă, să aplaudăm să se audă până la sediul şobolanilor rozalii!”

  1. Scurt raspuns la comentariul lui G.Aiurica
    S-au orientat bine la botez cand ti-au spus Aiurica ; esti dusa rau….
    Cresti cumva canepa ? Ai incurcat ceaiurile si/ sau esti un ghiocel (norocel) lustrangiu de profesie, din trupa valutistului…

Lasă un răspuns