Jurista Inspectoratului Școlar despre protestatarii de la Piatra Neamț: „Scursuri, prostituate și proxeneți!”

Toți protestatarii care au ieșit în stradă la Piatra Neamț la mitingul din 29 martie sunt „scursuri”, „prostituate”, „proxeneți” – asta scrie într-un mesaj public Elena Bicăjeanu care, în profilul de facebook se recomandă „Consilier Juridic la Inspectoratul Școlar Județean Neamț”.

Citeste si Infractorul „sifon” Bălăeasa, infiltrat ca provocator la protest!
Scrisoarea celor 30 de medici: „Măștile, focare de infecție! Nu mai obligați medicii să falsifice certificate de deces!”

Într-un share la un live de la protestul respectiv, Elena Bicăjeanu scrie: <<În clipa de față la Piatra Neamț scursurile care au ieșit în stradă scandează : „la spital, la spital”. SJ Neamț este spital suport covid. Deoarece prostia nu doare, nu se duc să se trateze, ci se vor duce peste personalul medical și bolnavi. Toate scursurile sunt tineri, fără ocupație, cu figuri de interlopi, analfabeți, prostituate și proxeneți rămași fără obiectul muncii din cauza pandemiei. Bineînțeles, membri PSD și AUR. Update: N-au avut tupeul să intre în spital>>.

La orice miting sau protest se vor alipi și persoane dubioase, într-un procent mai mic sau mai mare dar în mesajul de mai sus se merge pe forma articulată, „scursurile”, ceea ce denotă o generalizare a etichetei și tot textul respectiv este unul cu valențe doar generalizante.

Citeste si Infractorul „sifon” Bălăeasa, infiltrat ca provocator la protest!
Scrisoarea celor 30 de medici: „Măștile, focare de infecție! Nu mai obligați medicii să falsifice certificate de deces!”

Jurista de la ISJ revine într-o postare ulterioară și își justifică analiza sociologică invocând părerea unui polițist din alt județ, infiltrat printre protestatarii de acolo:

Foarte interesant e că deși etalează o părere negativă despre mesajul și limbajul senatoarei Șoșoacă, angajata ISJ Neamț critică partidele care nu-i plac în același limbaj exaltat:


Respectiva se simte și ca având o misiune supremă, pe care și-o etalează tot fără niciun fel de perdea:

D.V.

3 thoughts on “Jurista Inspectoratului Școlar despre protestatarii de la Piatra Neamț: „Scursuri, prostituate și proxeneți!”

  1. Daca nu ma insel, doamna jurista posteaza in timpul programului de lucru – 2 aprilie, ora 13.25!Oare, dl. Obreja stie?

  2. Dacă tăceai, filozof erai! Esti platita din banii celor care au iesit in strada! Bugetara!!!!!

Lasă un răspuns