Jumătate din conducerea noului PNL Neamţ / Gabriela Banu şi Liviu Brătescu – doar supleanţi!

pnl

Chinurile facerii noului PNL Neamţ continuă. Un comunicat remis de “jumătatea” reprezentată de fostul PNL anunţă desemnarea celor 13 membri (plus 4 supleanţi) care vor face parte din din Comitetul Județean Executiv al PNL Neamț (CJEx).

Dacă în lista celor 13 nume sunt lideri cunoscuţi sau mai puţin cunoscuţi celor din afara organizaţiei, surpriza vine şi din calupul celor 4 supleanţi unde cel puţin două nume par a fi sub cota de piaţă politică (notorietate + credibilitate).

Liviu Brătescu este totuşi candidatul care a învins-o la scor pe Elena Udrea în Colegiul 4 (chiar dacă datorită unor câteva sute de voturi lipsă nu a depăşit pragul de 50, deci nu a ajuns el în Parlament), iar Gabriela Banu (inspector general adjunct) ar fi meritat şi ea, spun chiar voci din PNL, o poziţie deasupra liniei de “admişi dar fără loc”.

 

Nr. crt. Numele și prenumele
1 Cozmanciuc Mugur
2 Țapu-Nazare Eugen
3 Surugiu Radu
4 Florin Hopșa
5 Dumitru Acatrinei
6 Lucian Pelepco
7 Traian Humulescu
8 Doinel Boca
9 Mihai Obreja
10 Gabriel Vișan
11 Marius Nechita
12 Adrian Ciobanu
13 Vasile Popescu
14 Petrică-Popa Rotaru – supleant
15 Gabriela Banu – supleant
16 Liviu Brătescu – supleant
17 Constantin Ghica – supleant

Conform protocolului încheiat la nivel naţional, Neamţul este unul din judeţele în care fostul PDL are majoritatea în CJEx. Astfel, lângă cei 13 titulari din fostul PNL vin 14 de foşti PDL-işti.

Lasă un răspuns