Judeţul Neamţ, tot mai ostil PSD! Un nou mesaj frust! M*IE şi la Hangu, pe DN care se surpă!

Judeţul Neamţ devine pe zi ce trece un câmp de luptă în care mesajele dure la adresa PSD (chiar vulgare) se înmulţesc. În urmă cu o oră, pe un grup de facebook dedicat unei comune nemţene a fost publicată o fotografie cu un mesaj scris astăzi, pe asfalt, în comuna Hangu, fix într-un loc în care drumul se surpă de-a binelea (în zonă sunt de ani de zile adevărate cocoaşe de la alunecări de teren dar Ministerul Transporturilor tratează cu indolenţa-i specifică situaţia).

Nu ştim cine a scris mesajul pe asfalt dar dacă nu e vreun turist poate fi oricare locuitor din comună din moment ce drumul respectiv nu mai arata demult ca o şosea naţională şi, în urmă cu câteva zile, localnicii reclamau că singurele măsuri măsuri luate de cei care încasează roviniete (Compania de Drumuri Naţionale din subordinea Ministerului Transporturilor a Guvernului României) sunt montarea de noi indicatoare de srestricţie de viteză – Plătitorii de roviniete întreabă: „Bine că tot puneţi indicatoare că sunt denivelări. Dar când reparaţi drumul?”

Este al treilea mesaj de acest tip apărut în zone de maximă vizibilitate din judeţul Neamţ, după cel de la Podul de la Preluca (Mesajul viral anti-PSD, lipit de Podul de la Preluca!), şi chiar de pe sediul PSD Neamţ (UMILINŢĂ! Mesajul vulgar, pe sediul PSD Neamţ! Cu două zile în urmă asta transmitea PSD-istul Arsene protestarilor şi lui Iohannis!).

La Neamţ, activiştii şi postacii PSD au o grea misiune în a mai critica astfel de mesaje din moment ce, înainte de apariţia acestor inscripţii pe drumurile publice sau pe sediul organizaţiei judeţene PSD, chiar Ionel Arsene şi purtătoarea lui de cuvânt de la CJ Neamt (Arsene este si presedintelePSD Neamt şi preşedintele CJ Neamt) transmiteau pe facebook mesaje în care foloseau acelaşi cuvânt vulgar:

Arsene, limbaj incalificabil la Centenarul Marii Uniri: „M*IA CARE UNEŞTE”
Consiliera lui Arsene recidivează în limbaj de Centură: „NICI M*IA NU MAI…”

Este evident că s-a ajuns la o adevărată şi nedorită spirală a vulgarităţii în mesajele publice şi, ca de obicei, o astfel de abordare este întreţinută, din păcate, chiar de liderii din politică şi administraţie…

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns