Județul Neamț, primul din țară care a finalizat centralizarea rezultatelor electorale

Județul Neamț este primul din România care a terminalizat centralizarea tuturor rezultatelor de la alegeri, a anunțat încă de aseara prefectul Adrian Bourceanu. Prefectul de Neamț a ținut să și mulțumească tuturor celor implicați în procesul electoral.

„S-a încheiat centralizarea buletinelor de vot la nivelul județului, iar procesele verbale de la secțiile de votare au fost finalizate cu succes. Felicitări tuturor celor implicați și mulțumiri speciale din partea prefectului pentru efortul depus. Recunoaștem contribuția valoroasă a membrilor secțiilor de votare, a IPJ, IJJ, ISU Neamț, Direcției Județene de Statistică, judecătorilor și procurorilor, precum și a tuturor celor care au lucrat în umbra scenei pentru a asigura corectitudinea și transparența procesului electoral. Acest exercițiu democratic subliniază diversitatea opțiunilor politice și angajamentul nostru în a servi comunitatea ca prefectură și reprezentant al guvernului în teritoriu. Sunt mândru de dedicarea și profesionalismul colegilor din Instituția Prefectului, cu atât mai mult cu cât Județul Neamț este primul județ din țară care a raportat finalizarea centralizării datelor”, a precizat prefectul nemțean.

Bourceanu a fost numit în funcție cu doar două înainte iar organizarea alegerilor a reprezentat prima situație care i-a testat serios abilitățile de reprezentant al Guvernului în teritoriu.

V.N.