Judeţul Neamţ la Tîrgul de Turism de la Munchen. FOTO-corespondenţă de la Ionel Arsene

Erata – Nu e Targ de Turism ci Targ de Investitii

Delegaţia care reprezintă judeţul Neamţ la Tîrgul de la Munchen are o activitate intensă. Asta rezultă nu din comunicatele CJ (lipsă!) ci din adevăratele corepondenţe de presă transmise, pe facebook, de Ionel Arsene, preşedintele CJ Neamţ (care e şeful delegaţiei din care mai fac parte administratorul delegat al judeţului Oana Bulai şi consilierul Andrei Bărbuleţ).

Ca un adevărat jurnalist aflat în teren, Arsene transmite atât informaţia în format scris cât şi – pentru ilustrare – fotografii de la locul faptei.

Mai jos, ]ncă un album foto dar şi două dintre corespondeţele preşedintelui CJ Neamţ:

Am participat astazi la conferinta „Romania destinatie investitionala” organizata in cadrul Exporeal Munchen, care azi dimineata si-a deschis portile.
Conferinta moderata de catre cunoscutul ziarist de specialitate Andreas Schiller, la care am luat parte, a avut invitati de seama precum Affan Yildirim, directorul general al Anchor Group, pe CEO-ul Immocham Tatian Diaconu, pe directorul general Warimpex Finanz& Beteillgungs AG si pe Dana Bordei, de la CBRE Romania.
Ma bucur ca am ales ca Judetul Neamt sa fie prezent la acest targ, deoarece reprezinta unul dintre cele mai mari evenimente de profil in care avem ocazia sa prezentam oportunitatile de investitii din Neamt si Romania.
Cred in potentialul investitional al judetului nostru si voi profita de orice prilej pentru a-i convinge si pe altii de asta. Proiectele pe care Consiliul Judetean Neamt le are in plan merita atentia investitorilor si toate eforturile noastre pentru a le face cunoscute la nivel national si international” (4 octombrie).

„Astazi, in cea de-a doua zi a Targului Exporeal de la Munchen, am avut posibilitatea sa interactionez cu diverse companii interesate sa investeasca in Neamt.
Le-am facut cunoscute proiectele pe care intentionam sa le implementam in judet, de la cele in turism si pana la cele din sectorul industrial.
Ma bucura interesul pe care reusim sa il starnim in randul investitorilor cu aceste propuneri si am incredere ca prin participarea la astfel de manifestari vom reusi sa identificam si sa atragem parteneri credibili care sa ne sustina in implementarea lor” (5 octombrie).

V.N.

Erata – Nu e Targ de Turism ci Targ de Investitii

7 thoughts on “Judeţul Neamţ la Tîrgul de Turism de la Munchen. FOTO-corespondenţă de la Ionel Arsene

 1. Bani cheltuiti iresponsabil.Insa nu ne mira.Ne asteptam ca banii de la CJ sa fie sifonati si furati,asa cum de altfel se intimpla.

  Nici dracu nu vine in Moldova.Zonele asa zis turistice sunt o mizerie.Gunoaie si darapanare maxima.

  Cum sa te duci la Munich si sa prezinti o mizerie?Ce dracu sa faca orice turist in Neamt?Pe ce sa cheltuie banii Arsene?

  In loc sa se ocupe cu infrastructura judetului in partea turistica care este praf si sa stopeze licitatiile trucate prin care se fura toate resursele acestui judet el se plimba cu clica la Munich pentru shopping.

  PSD=PNL=SIFONAREA BANILOR PUBLICI

 2. Dai cu oktoberfest…e bun asa….Noi platim ei se distreaza. …ce bine e sa fi pesedist. ..schlaf gut herr arseni mit OB (oktoberBest )

 3. :):)…mare politician…curios in ce limba comunica cu cei prezenti acolo??? si daca l-a luat cu el pe ”suculet” serban,
  poate ”fac” si un pont pe la nemti, ca in vremurile bune de dupa 90….

Lasă un răspuns