Județul Neamț – 3 mențiuni obținute la etapa națională a Olimpiadei de științe socio-umane

În perioada 22-26 aprilie 2019 s-a desfășurat, la Brașov, etapa națională a Olimpiadei de științe socio-umane (Filozofie, Economie, Sociologie, Psihologie, Logică, argumentare și comunicare, Cultură civică și Educație civică), eveniment ce a reunit elevi din cele 41 de județe ale țării și din capitală.

Județul Neamț a participat cu un lot format din 12 elevi din clasele VIII-XII. Elevii au fost însoțiți de domnișoara profesoară Georgiana-Alexandra Poenaru, de la Colegiul Național ”Roman Vodă”, Roman.  În urma evaluării lucrărilor, elevii nemțeni au obținut 3 mențiuni MEN, după cum urmează:

Maria-Miruna Burlacu și Brândușa-Ioana Andronache (clasa a VIII-a), de la LiceulTehnologic ”Gh. Ruset Roznovanu”, Roznov, prof. coordonator Adrian Hizan, disciplina Cultura civică.

– Simona-Ionela Miron (clasa a XII-a) de la Colegiul Național ”Roman Vodă”, Roman, prof. Maria Lozincă, disciplina Psihologie.

– Ioana Ailenei (clasa a XII-a) de la Liceul ”Carol I” Bicaz, prof. George Lazăr,  disciplina Logică, argumentare și comunicare.

„Felicitări tuturor elevilor și cadrelor didactice pentru rezultatele obținute și mult  succes mai departe! Adresăm, de asemenea, mulțumiri și organizatorilor Olimpiadei naționale de științe socio-umane,  ISJ Brașov, pentru buna organizare.” a menționat inspectorul școlar al disciplinelor socio-umane, Prof. Ioan-Romeo Roman

 

Dana Vinca

Sursa foto Facebook

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.