Judecătoare din Neamț: „Magistrații au protestat în frig, avocații protestează în interiorul Palatului de Justiție…”

Protestul avocaților din România (început pe 21 decembrie la București dar care se extinde în toată țară) stârnește reacții diverse, cum ar fi și cea a unei judecătoare din Neamț care contrapune acțiunea magistraților de acum câțiva ani (împotriva măcelăririi legilor Justiției de către inculpatul Dragnea și acoliții lui din PSD) celei a avocaților (care au fost stârniți de condamnarea unui coleg de breaslă pentru o gravă fraudă adusă statului român.

Judecătoarea Alina Mihaela Niță de la Tribunalul Neamț mai sesizează o nuanță: magistrații protestau în frig acum 3 ani în timp ce acum avocații bucureșteni au protestat în interiorul (încălzit) al Palatului de Justiție.

„FAȚETELE JUSTIȚIEI

În urmă cu 3 ani, o parte din magistraţi au protestat în frig, pe treptele Palatului de justiție, revoltați fiind de modificările nocive ale legilor justiției și legilor penale.

Astăzi, o parte din avocați protestează, în interiorul Palatului de justiție, revoltați fiind de o hotărâre definitivă de condamnare a unui avocat pentru infracțiunea de constituire a unui grup infracțional organizat și complicitate la infracțiunea de abuz în serviciu, cu consecințe deosebit de grave, prejudiciul fiind 140 milioane euro” – este mesajul postat pe facebook de judecăctoarea din Neamț după protestul avocaților bucureșteni de pe data de 21 decembrie a.c.

Aceasta a adăugat mesajului și două fotografii de la cele două acțiuni (vezi la începutul articolului).

Reamintim că mai multe barouri din țară au anunțat deja solidarizarea cu protestul avocaților din București. Pentru data de 23 decembrie este anunțat un protest și la Neamț, în fața Tribunalului.

D.V.
sursa foto – facebook

 

One thought on “Judecătoare din Neamț: „Magistrații au protestat în frig, avocații protestează în interiorul Palatului de Justiție…”

  1. Legea raspunderii magistratilor este capitala.Fara aplicarea ei,nu putem vorbi de Justitie.

    De departe cele mai corupte,slugarnice si incompetente directii din acest Minister”al Justitiei”sunt :PARCHET/DIICOT/DNA.

    Justitia din aceasta tara NU a dovedit in nici un fel ca MERITA privilegiile ABERANTE pe care le are.

    ”PENSIILE SPECIALE”HALUCINANTE si ”SALARIILE COLOSALE”NEMERITATE si NEJUSTIFICATE date la GRAMADA fara NICI UN FEL DE CRITERII DE COMPETENTA SAU PERFORMANTA sunt o INSULTA la adresa cetatenilor din aceasta tara si un FURT al banilor publici.

    Pana la reformarea drastica a acestui minister, Justitia va ramane o caracatita care va lucra in continuare pentru statul mafiot care a adus aceasta tara pe BUTUCI.

Lasă un răspuns