„JOS CHITIC!” Primarul de Piatra Neamţ huiduit la Revelion 2018! VIDEO

…………………………..

„Jos Chitic!”, „Nesimţiţilor”, „Jos jegoşilor” – acestea au fost câteva din strigăturile non-tradiţionale aruncate aseară din faţa scenei spectacolului Revelion 2018, organizat de Primăria Piatra Neamţ.

Spectatorul cu atitudine de #REZIST şi-a început scandările pe la 23.15 şi a avut mai multe reprize de dedicaţii pentru primarul Dragoş Chitic şi pentru conducerea administraţiei pietrene, pe durata a vreo 10 minute, conform filmărilor ajunse în posesia Vestea. Primarul e membru PNL dar protestatarul nu e vreun fan PSD deoarece la un moment dat, conform declaraţiilor martorilor oculari, a zis cu of şi despre Dragnea.

„De Dragnea si PSD a zis doar o dată, dar de domnul primar Chitic a strigat de vreo 7-8 ori”, ne-a relatat un martos ocular care a precizat că limbajul protestatarului a fost mai virulent decât a surprins cameramanul amator.

La scurt timp după episodul din imaginile de mai sus, primarul Dragoş Chitic a urcat pe scenă şi, cu câteva secunde înainte de a se da drumul artificiilor, le-a urat la mulţi ani celor prezenţi.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns