JOB BACKUP – Prefectul Angheluţă a dat concurs pentru postul de Director la Direcţia Socială Târgu Neamţ

prefect

Emoţiile celor care se arătau îngrijoraţi (real sau simulat) de ce va face prefectul Vlad Angheluţă dacă pică guvernarea sau el îşi pierde actuala funcţie pot înceta. Actualul reprezentant al Guvernului în teritoriu tocmai a aplicat la ceea ce cunoscătorii numesc job-backup.

Vlad Angheluţă a participat la finele lunii februarie la concursul organizat la Bucureşti pentru funcţia de Director Executiv la Direcţia Publică de Asistenţă Socială a oraşului Tîrgu Neamţ. Concursul a fost pe 23 februarie, a constat în două probe (scris şi interviu). Tematica de concurs a fost bazată pe prevederi specifice (Legea Asistenţei Sociale) sau generale (Legea Administraţiei Publice Locale, Legea Achiziţiilor Publice etc).

Angheluţă trecuse cu brio de proba scrisă unde a fost notat aproape de punctajul maxim şi aştepta, acum 2 zile, rezultatul de la interviu.
Sursele vestea.net apreciază că acest concurs e ca şi câştigat, urmând ca Angheluţă să primească şi rezultatul final şi numirea pe post. Din acel moment, Angheluţă poate opta când doreşte dacă mai rămâne în subordinea Guvernului Ponta sau dacă îşi preia noul job, din subordinea Consiliului Local şi a Primarului de Tîrgu Neamţ.

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “JOB BACKUP – Prefectul Angheluţă a dat concurs pentru postul de Director la Direcţia Socială Târgu Neamţ

  1. ce destept este acest angheluta ,cu baute si mincaruri ,cu toate putorile politice a luat acest post.Daca nu era el…….era vai de noi.

Lasă un răspuns