Jihad şi nebunie la Apaserv: Jos Angheluţă, Sus Păcală!

Conformându-se mesajului transmis ieri de Ionel Arsene, preşedintele CJ Neamţ, Consiliul de Administraţie l-a „executat” pe directorul Vlad Angheluţă. Adică l-a demis pe Angheluţă, din CV-ul căruia nu lipsesc vremurile în care a fost administrator public al judeţului Neamţ sau candidatura pentru alegerile parlamentare sub sigla PSD).

Sursele Vestea spun că votul a fost 4 la 2 pro-demitere (DA-Lăpuşneanu Ioan, Dominte Mihai, Monda Ana, Năstase Onu Iuliana, NU – Stanciu Gheorghe şi Grădinaru Viorel).

A fost numit ca director interimar Ioan Păcală, om cu state vechi şi la Apaserv şi în PSD (în perioada în care a fost şi consilier judeţean a avut inspiraţia să retragă de pe ordinea de zi un proiect care îl făcea incompatibil, pentru că se referea tocmai la Apserv, unde el şi lucra. Vezi – FOTO-ŞOC! Păcală i-a băgat pe jurişti în şedinţă!).


Probabil că Păcală îşi va intra în atribuţii de luni încolo…
Punerea în practică a mesajului lui Ionel Arsene (
Președintele Consiliului Județean așteaptă demisia echipei manageriale de la Apa Servpe partea cu Angheluţă, ridică, totuşi nişte semne de întrebare cu privire la ideea de măsură unitară:
-Directorul tehnic (pensionar celebru) Gheorghe Nicolae nu face parte din echipa managerială căreia i se cerea demisia? Mai mult, titulatura de „director tehnic” pare mai legată de partea cu probleme tehnice, întreruperi de furnizări de apă…
-Membrii C.A. nu au nicio vină, nicio responsabilitate cu privire la calitatea serviciilor furnizate de Apaserv? Sau rolul lor a fost să voteze la greu tot ce propunea până acum Angheluţă şi, de azi, tot ce vine de la alt centru de comandă?

Nu avem un punct de vedere al lui Angheluţă cu privire la demiterea lui, încercările de până acum de a-l contacta telefonic lovindu-se de telefonul închis sau aflat în zonă fără semnal.

 

D.V.

 

Comentarii Facebook

One thought on “Jihad şi nebunie la Apaserv: Jos Angheluţă, Sus Păcală!

  1. Mai oameni buni, ca a plecat Angheluta, nici un regret, da, sa revina Pacala, pentru cine il cunoaste ca om, ca ,,profesionalism,, este prea mult. Acest individ, carator de sacose in campanii electorale, o nulitate in trecut si prezent, nu este capabil sa coordoneze 2 gratare cu mici dar este dir. gen. la ApaServ fie el si interimar !
    Va reamintesc avaria majora de pe Petru Movila , cand solutia lui geniala a adus necazuri si mai mari consumatorilor ca si companiei, drept pt. care i sa-u imputat costurile ideii sale tampite insa , a fost ,,achitat,,
    ,,Dragii mei nemteni,, stati dupa perdeluta, unii dintre voi, aveti ce meritati, dar ceilalti ??

Lasă un răspuns