A jefuit 4 femei pe stradă!

Deși se sustrăgea urmăririi penale, polițiștii au depistat și reținut un tânăr bănuit de săvârșirea a trei infracțiuni de tâlhărie
În ziua de 07 noiembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamţ au depistat un tânăr de 20 de ani, din Piatra Neamț, care este bănuit de săvârșirea a trei infracţiuni de tâlhărie şi a unei infracţiuni de complicitate la furt. Acesta a fost preluat de polițiști în baza mandatului de aducere și reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.
Tânărul este cercetat pentru faptul că în cursul lunii octombrie a.c., pe raza municipiului Piatra Neamț ar fi acostat patru femei, pe care le-ar fi deposedat de bunuri, prejudiciul ridicându-se la 3000 lei.
În urma depistării, persoana în cauză a fost condusă la sediul unităţii de poliţie și reținută, iar astăzi urmează să fie prezentată în data de 08.11.2017 Judecătoriei Piatra Neamţ, cu propunere de arestare preventivă.
Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a persoanei în cauză şi recuperării prejudiciului.

IPJ Neamt

Comentarii Facebook