Jefuiau bătrânele de… găini  

gaini

În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Postului de Poliție Țibucani, în data de 02.02.2015 au fost identificaţi și depistați trei tineri cu vârste cuprinse între 15 și 25 de ani, din localitățile Țibucani, Miroslovești și Moțca, ce sunt băniți de săvârșirea mai multe infracțiuni pe raza localității Davideni. Astfel, în data de 22.12.2014, unul dintre cei trei tineri ar fi pătruns fără drept în locuinţa unei femei de 75 de ani, de unde a sustras suma de 800 lei. În noaptea de 15/16.01.2015 de la aceeași persoană au fost sustrase şase păsări în valoare de 120 lei, de către cei trei tineri.

Totodată, în aceeași noapte, tinerii ar mai fi sustras 14 păsări în valoare de 250 lei de la o altă gospodărie din localitatea Davideni. Unul dintre acești tineri a revenit la această ultimă locuință, a unei femei de 81 de ani, unde ar fi încercat să pătrundă pentru a sustrage bunuri.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale și sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat şi tentativă de furt calificat.

sursa: Politia Neamt

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns