„Je m’en fiche” pe banii nemțenilor! Anunțuri despre oprirea apei cu… 20 de minute înainte!

Și în anul 2021, Compania Județeană Apaserv (monopol pe distribuirea apei potabile în județul Neamț) arată același respect discutabil față de clienții săi, plătitorii unor prețuri de top (apă + canal) în România. Un astfel de detaliu care arată cum beneficiarii serviciilor oferite de companie (apă potabilă în pandemie, totuși) este felul în care Apaserv anunță întreruperea apei pentru intervenții la avarii cu 30 de minute înainte, sau chiar cu mai puțin timp.
Și nu vorbim despre o excepție. Mai jos, imagini cu 3 anuțuri difuzate chiar azi de Apaserv, unul emis cu 21 de minute înainte de ora anunțată pentru tăierea serviciilor:

În primele două anunțuri de mai sus, mii de abonați din Piatra Neamț, Roznov, Zănești și iar Piatra Neamț sunt anunțați cu 30 de minute, respectiv 34 minute înainte că urmează întreruperea furnizării apei.
În a treia imagine, locuitorii de pe 8 străzi din Tîrgu Neamț sunt anunțați (pe net) cu doar 21 de minute înainte că rămân fără apă la robinete. Evident că nu tot românul stă boldit non-stop pe net să afle instant când taie brusc apa Apaserv, astfel că foarte sigur unii dintre cei afectați au aflat de problemă abia când au dat drumul la robinet și în loc de apă au primit niște zgomote înfundate…

Reamintim că Apaserv este o companie la care acționarul majoritar este Consiliul Județean Neamț iar numirea actualului director, Bogdan Mușat, a fost anunțată într-o conferință de presă comună susținută de respectivul și de Ionel Arsene, președintele CJ Neamț.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns