Jănel Iosub trimite auditul CJ la Troleibuzul. Cu mâna lui Arsene… Justiţiarul tot nu e mulţumit: „toţi sunt cablaţi la banii supţi!…”

Deranj pe filiera CJ – PSD – Troleibuzul după ce Jănel Iosub (membru C.A. şi justiţiar de profesie, după cum se defineşte) a început să aibă mai întâi dubii şi apoi suspiciuni serioase cu privire la administrarea firmei respective.

După ce iniţial Iosub s-a plând neoficial de anumite descoperiri, a luat taurul de coarne şi a făcut o sesizare scrisă, la începutul lunii mai, la Consiliul Judeţean, către preşedintele Ionel Arsene. Iar Arsene (fost şef de partid, că acum are interdicţie de la instanţă) i-a şi răspuns, promiţând că nu se mulţumeşte cu punctul de vedere primit deja de la firma Troleibuzul (deocamdată, necunoscut) şi că va trimite la societatea CJ un control „în sensul verificării şi clarificării”. Şi nu orice fel de control ci „un audit tehnic şi economic”:

Răspunsul de mai sus este însă departe de a-i închide gura lui Iosub care, evident, pomeneşte de un viitor sub zodia DNA şi DIICOT. „Voi sesiza aceste instituţii pentru că răspunsul de la Consiliul Judeţean pentru mine e clar, a fost făcut să mă trimită la plimbare şi arată că toţi sunt cablaţi la banii supţi de la Troleibuzul. Am 223 pagini cu documente pe care le consider probe ale jafului”, spune Iosub fără a intra în detalii.

În sesizarea trimisă lui Ionel Arsene, Jănel Iosub făcea referire la diverse cheltuieli de producţie, la sume alocate pentru publicitate, la numărul de salariaţi (circa 200) care lucrează la societatea care are o flotă validă de doar 37 mijloace de transport, la cheltuieli cu taxe postale sau abonamente de telefon…

Pentru alte opinii, precizări, drepturi la replică, Vestea stă la dispoziţie cu adresa de mail vestea.net@gmail.com şi cu disponibilitatea de a reflecta diverse puncte de vedere.

Daniel VINCA

 

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns