Jănel Iosub, demisie din PSD! „Partid condus în stil mafiot de grupuri de baroni locali!”

Jănel Iosub – cel care mai acum vreun an şi ceva era cel mai vocal PSD-ist din Neamţ şi cam singurul care se mai lua la trântă cu administraţia PNL de la Piatra Neamţ – părăseşte oficial echipa social-democrată de la Neamţ.

Sedus şi abandonat – aceasta ar fi esenţa demisiei lui Jănel Iosub care, în demisia sa, aminteşte cum i s-a cerut de secretarul general al PSD Neamţ (fără să-l nominalizeze; de ce oare?) să renunţe la a mai fi supleant la CL Piatra Neamţ când un post de consilier local devenise vacant, ca după 3 săptămâni să rămână şi fără funcţia de director la Locativserv fără ca PSD să aibă vreo reacţie.

Mai mult, la finele lunii este programată şi o şedinţă AGA la Troleibuzul unde pe ordinea de zi este „executarea” lui Jănel Iosub şi din funcţia de membru CA în respectiva funcţie. Respectivul proiect a apărut la câteva zile după ce „guralivul” de Iosub a ieşit public şi a adus mai multe critici celor care conduc partidul, în frunte cu Ionel Arsene (preşedinte PSD Neamţ şi al CJ Neamţ).

Mai jos, textul demisiei lui Jănel Iosub cu precizarea că dacă (DACĂ!) PSD Neamţ are vreo reacţie, Vestea o publică. Din păcate, de câteva luni bune, PSD Neamţ nu mai comunică cu presa/opinia publică la fel ca altădată, semn că se întâmplă ceva şi prin acest partid…

”Subsemnatul Iosub Janel cu domiciliul stabil în municipiul Piatra-Neamț, județul Neamț, membru în biroul municipal PSD Piatra-Neamț, vă aduc la cunoștință faptul că doresc să demisionez din această funcție, cât și din cea de membru PSD-Piatra-Neamț, pentru următoarele motive: m-am înscris în acest partid la recomandarea deputatului Harbuz Liviu, cât și a președintelui PSD-Neamț Arsene Ionel, unde mi-am adus, în opinia personală, un aport important în cele două campanii electorale, respectiv la alegerile locale din iunie 2016 și parlamentare 2016, am contribuit la finanțarea campaniilor, cât și la unele îmbunătățiri în sediul partidului, m-am implicat activ în tot ceea ce inseamnă munca de partid.

În luna iunie 2017, atunci când în urma eliberării unui post de consilier local, mi-a venit rândul să ocup funcția de consilier local, am fost sunat de secretarul general al partidului, care a spus că presedintele PSD-Neamț a dat dispoziție să-mi dau demisia din acea functie și să las următorul candidat de pe lista de consilieri locali, deoarece eu am să rămân director general tot mandatul!! După 3 săptămâni am fost dat afară și din funcția de director general și am rămas și fără funcția de consilier local!!!!

Precizez faptul ca nu am mai fost chemat la partid din luna iunie 2017 și coroborat cu faptul că pe 26 iulie 2018 se întrunește ședința AGA Trolebuzul, iar la dispoziția președintelui ARSENE IONEL voi fi destituit din funcția câștigată prin concurs, respectiv cea de membru în consiliul de administrație a SC Trolebuzul SA, este deja prea mult!

Consider că din cauza unor grupuri de baroni locali care conduc într-un stil mafiot acest partid, nu mă mai regăsesc și nu doresc să mai am nicio legătură cu acest partid, care se pretinde că este al tuturor oamenilor care doresc bunăstarea concetățenilor lor!

Jănel IOSUB”.

(sursa text demisie: Mesagerul de Neamt)

D.V

One thought on “Jănel Iosub, demisie din PSD! „Partid condus în stil mafiot de grupuri de baroni locali!”

  1. Bun baiat acest Chirila, bun la toate, debaraseaza, lustruieste, culege scame, ghiocel, asculta si transmite…
    Din pacate ,,dragii mei nemteni,,ca el sunt multi in judet si nu oriunde ci in functii importante !
    Avem ce meritam !?

Lasă un răspuns