Jandarmii despre meciul Aerostar – Dinamo: Fără mesaje rasiste!

Jandarmii vor asigura măsurile specifice de ordine şi siguranţă publică la meciul de fotbal C.S. AEROSTAR BACĂU – F.C. DINAMO BUCUREŞTI 

            Joi, 26 octombrie a.c., începând cu ora 21.00, pe stadionul de fotbal „Ceahlăul” din municipiul Piatra Neamţ va avea loc partida de fotbal dintre echipele C.S. AEROSTAR BACĂU – F.C. DINAMO BUCUREŞTI.

            Măsurile specifice de securitate şi protecţie a participanţilor la această partidă de fotbal vor fi asigurate de efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău în cooperare cu alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne cu atribuţii în domeniu (poliţie, situaţii de urgenţă, etc.).

Premergător şi pe timpul desfăşurării acestui meci, jandarmii vor desfăşura activităţi specifice de prevenire a violenţei cu ocazia jocurilor şi competiţiilor sportive.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.00, iar pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în stadion, JANDARMERIA recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces. De asemenea solicităm, atât suporterilor cât şi cetăţenilor, să manifeste înţelegere faţă de măsurile ce vor fi adoptate cu acest prilej, atât în zona publică pe traseele de deplasare cât şi în apropierea şi în interiorul arenei sportive, pentru ca acest joc sportiv să se desfăşoare în condiţii optime de siguranţă.

Spectatorilor le este interzis să staţioneze pe scările ce delimitează sectoarele din stadion, să ocupe alte locuri decât cele prevăzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberării acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societăţii specializate de protecţie şi pază sau al forţelor de ordine.

De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică, să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale şi să solicite imediat intervenţia forţelor de ordine, atunci când situaţia o impune. Au obligaţia de a prezenta, la solicitarea forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţă, materialele de publicitate vizuală aflate asupra lor.

V.N.

2 thoughts on “Jandarmii despre meciul Aerostar – Dinamo: Fără mesaje rasiste!

Lasă un răspuns