Jandarmeria – învinsă de Ţuburlui în Justiţie! Amendă anulată de Judecător

cop tuburlui

Mihai Ţuburlui nu e prezent doar în spaţiul public în care protesteză, în stilul său caracteristic, împotriva statutului mafiot, doar pe facebook, unde le spune politicienilor cât îi sunt de “dragi” ci şi în instanţă unde de luptă cu amenzile care i-au fost aplicate şi pe care le consideră abuzive.

Iar în instanţă, mai şi câştigă, după cum arată o fotografie publicată de acesta pe internet cu o sentinţă pronunţată la începutul lunii mai dar care i-a fost comunicată abia după 3 luni – vezi foto de mai jos.

tuburlui amenda

Se observă că e vorba de prima instanţă şi că “intimatul Inspectoratul Judeţean de Jandarmi” are drept de declarare a apelului.

“Is uimit! Adica, cum!!? Am castigat procesul cu Jandarmeria? Hai, ca-s tare!”, punctează ironic Ţuburlui.

După cum menţionează chiar el la comentarii, Ţuburlui mai are vreo 20 de astfel de amenzi pe care, de asemenea, le-a contestat în instanţă. Tot calupul de sancţiuni a fost primit, în doar câteva luni, din anul 2014, de la Inspectoratul de Jandarmi în cadrul unei serii de proteste zilnice realizate de acesta în faţa Palatului Administrativ (Prefectură + Consiliul Judeţean) din Piatra Neamţ. În cadrul acestor acţiuni, în portavocea pe care o avea cu el, Ţuburlui spunea adevăruri asumate de milioane de români: că mulţi din politicienii de la nivel central sau judeţean au afaceri necurate, că unii dintre ei sunt mână în mână cu interlopii, că această ţară a fost jefuită sistematic după 1989 şi că românii trăiesc prost din cauza politicienilor corupţi.

D.V.

Cititi si:
Cel mai amendat om de pe planetă: 21 de amenzi în câteva luni!
“Votati SIE! Votati SRI! Votati 2,15! Votati KGB! Votati…!”
Ţuburlui, ATAC la presa care ţipă după război: „KGB, go home!”
“Domnule Ţuburlui, nu e aşa că lucraţi pentru CIA?”
PAPARAZZI / Ce politicieni au fost pozaţi de protestatarul Ţuburlui de la balcon?
Protestatarul Ţuburlui s-a mai ales cu o amendă
Ce face Ţuburlui când nu protestează? Numără SPP-işti!
Guvernanţii vă invită să faceţi copii / ALOCAŢIE DE 42 LEI, PEMPERŞI DE 260 LEI
INCREDIBIL / Imploră să fie arestat: “Kovesi, nu ai vrea sa ma faci fericit?”
AVOCATUL XXX / Ce nemţean ia apărarea Cruduţei şi a altor piţipoance din Dosarul “Prostituate de Lux”

 

Comentarii Facebook

4 thoughts on “Jandarmeria – învinsă de Ţuburlui în Justiţie! Amendă anulată de Judecător

  1. Si, uite-asa, protestatarul nost’ a obtinut istorica victorie asupra „camasilor albastre”….. Qui Prodest ? Ca care protest ? Ca cand l-om mai vedea ? Apropos…., de Iacoban, pardon, de dl. Iacoban ii place ? Si de….dl. Chitic ? Maaare lucru ! Da’ i s-or farshit bateriile la pontavoce ? Unde le mai incarca ?

  2. Doctore, nu te pune cu nebunu’ ca s-ar putea sa nu-ti placa ce urmeaza ! Du-te si te schimba si ia-ti pampersi noi, ca p-astia i-ai umplut de 3 ori !

Lasă un răspuns