Jandarmeria, data în judecată

tuburlui1

*Protestatarul Mihai Ţuburlui a cerut 50.000 de lei daune * Acţiunea a fost înaintată în a 69-a zi de protest, cifră care ar reprezenta “regina kamasutrei politice”

Jandarmeria a fost dată în judecată de protestatarul Mihai Ţuburlui. Cel care zilnic e prezent cu drapelul şi portavocea în faţa Consiliului Judeţean Neamţ susţine, pe pagina sa de facebook, că a cerut 500 de milioane de lei vechi de la instituţia Ministerului de Interne “pentru că sunt proşti şi nu respectă litera Constituţiei”.

“Astazi am avut un pic de treaba pe la judecatorie, ca am dat in judecata Inspectoratul de Jandarmi Neamt. Am doar 5 procese cu acestia. Le-am cerut in instanta 50.000 de lei doar pentru ca sunt prosti si nu respecta litera Constitutiei”, scrie Ţuburlui pe reţeaua de socializare.

În stilul său characteristic, protestatarul a ţinut să constate şi rezonanţa specială a protestului de azi. Pentru că a ajuns la ziua… 69: “In sfarsit am ajuns si la a 69-a zi! Ce-mi place cifra asta! Cifra 69 caracterizeaza perfect clasa politica romaneasca. E regina kamasutrei politicii”.

 

vesteanet

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns