Jale, marți în Piatra Neamț! Fără apă în 3/4 din oraș! Din nou, cârpeală la magistrala de pe Petru Movilă

Apaserv – compania care livrează nu doar apă în Neamț ci și funcții călduțe și bine plătite pentru clientela de partid – face un nou anunț prin care anunță că urmează o nouă zi în care trei sferturi din locuitorii orașului Piatra Neamț ar putea rămâne fără apă la robinete. Ziua fatidică va fi marți, 18 septembrie, când Apaserv a programat o nouă intervenție (probabil o nouă cârpeală) la magistrala de pe Strada Petru Movilă.

”Compania Județeană APA SERV S.A. Neamț anunță beneficiarii săi că, pentru remedierea unei avarii apărute la magistrala de aducțiune M1 de pe strada Petru Movilă, va furniza apă cu presiune redusă putându-se ajunge la sistarea totală, în ziua de  MARŢI 18 septembrie 2018 începând cu ora 09:00 până MIERCURI, 19 septembrie 2018, ora 07:00, îurmătoarele zone:
– în municipiul Piatra Neamţ;
– în comuna Alexandru cel Bun.
NU VOR FI AFECTATESpitalul Județean, Spitalul Bisericani şi cartierul Mărăţei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulțumim tuturor beneficiarilor noștri pentru înțelegere.” – anunță Apaserv.

Vom reveni.

D.V. sursa foto: inroman.ro

One thought on “Jale, marți în Piatra Neamț! Fără apă în 3/4 din oraș! Din nou, cârpeală la magistrala de pe Petru Movilă

  1. ,,Dragii mei nemteni,, a fost candva, o avarie majora pe acelasi traseu, Petru Movila, cand dir. tehnic Pacala, a
    ,,rezolvat ,, problema in stilul Dorel, producand mult disconfort beneficiarilor nostri ,,dragi ,,
    Fiind un purtator de pachete in campanii electorale, s-a pus batista pe tambal iar aceasta nulitate in ale tehnicii, a scapat…
    Acum vine altul care din creanga in creanga (Tg,Neamt), hopa vine cu ,,ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulțumim tuturor beneficiarilor noștri pentru înțelegere.”
    Pai mai omule, in buzunarul tau se simte disconfortul pt. incompetenta ?

Lasă un răspuns