Jale! Fără număr avariile Apaserv şi întreruperile de apă AZI!

Cel puţin 4 întreruperi de furnizare de apă potabilă a anunţat, azi pentru azi, Apaserv. La Tg Neamţ, la Gîrcina, Piatra Neamţ şi Roman.

„Cel puţin” pentru că mailurile respective vin în cascadă, nu ai certitudinea că le vezi pe toate sau nu se rătăceşte vreunul prin Spam. Practic, într-o redacţie, ar trebui să ai un om care să urmărească numai avariile de la Apaserv, ceea ce e practic imposibil. Publicăm mai jos anunţurile pentru cele 4 avarii:

 

Tîrgu Neamţ

Pentru remedierea unei avarii la reteaua de distributie a apei potabile, APA SERV este nevoită să sisteze furnizarea apei potabile astăzi, 03.12.2019, între orele 09:00 – 17:00 . 

Vor fi afectați utilizatorii din orasul Tg Neamt, strazile: Ştefan cel Mare(de la Poliţie la ieşirea spre Paşcani), Bogdan Petriceicu Hasdeu, Eternitatii, fdt Ceahlau, Castanilor, Daciei, Crizantemei, Gheorghe Lazar, Gheorghe Asachi, Mihai Viteazu, fdt Dorobanţi, Libertăţii. 

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectati, pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile. Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri, pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340
sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

Piatra Neamţ

Pentru remedierea unei avarii la reteaua de distributie a apei potabile, APA SERV este nevoită să sisteze furnizarea apei potabile astăzi, 03.12.2019, între orele 09,00 – 15,00 .

Vor fi afectați utilizatorii din Municipiul Piatra Neamț, de pe B-dul Decebal.

Gîrcina

Pentru remedierea unei avarii la reteaua de distributie a apei potabile, APA SERV este nevoită să sisteze furnizarea apei potabile astăzi, 03.12.2019, între orele 10,00 – 14,00 .

Vor fi afectați utilizatorii din Comuna Gârcina, de pe străzile Episcop Melchisedec Ștefănescu și Brazilor.

Roman

ApaServ anunța beneficiarii sai ca, urmare a scaderii nivelului hidrostatic din puturi si neacumularii de apa in rezervoare, se va furniza apa cu presiune redusa, in municipiul Roman astazi 03.12.2019, intre orele 12:00-15:00. In urmatoarele zone: Anton Pann, str Stefan cel Mare, bd Roman Musat de la stadionul Constantinescu Nehoi pana la hotelul Roman (inclusiv) se poate ajunge pana la oprirea totala a furnizarii serviciului. Va multumim pentru intelegere!
Pentru informatii suplimentare, beneficiarii nostri pot suna la Dispeceratul ApaServ care functioneaza nonstop, la numarul de telefon 0233/233340, sau pot accesa site-ul companiei http://www.apaserv.eu.

V.N.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns