Iulian Luca vrea să fie senator

DSC_8841

Vicepreședintele ALDE Neamț, Iulian Luca, și-a anunțat, astăzi, dorința de a candida pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Chiar dacă suntem abia la început de septembrie, Luca spune că pregătirile pentru parlamentare au început deja la ALDE Neamț, iar lucrurile sunt tratate cu maximum de seriozitate.
În acest sens, chiar astăzi am depus la secretariatul partidului scrisoarea prin care îmi exprim intenția de a candida pentru funcția de senator”. Deocamdată, Luca este singurul înscris în cursa pentru un fotoliu de parlamentar, dar lista rămâne, firește, deschisă, oricărei persoane dornică să acceadă la o funcție de demnitar, selecția finală urmând să fie făcută, potrivit co-președintelui ALDE Neamț, Ioan Asaftei, pe baza unor criterii bine definite, cu maximum de responsabilitate.
Nu trebuie să acționăm nici în grabă, nici în disperare. Avem oameni foarte buni în ALDE la Neamț și nu trebuie să ne gândim că faptul că, dacă nu am lansat, până acum, o listă oficială a candidaților, asta înseamnă ceva”, a punctat Asaftei. Pe de altă parte, vicepreședintele CJ Neamț nu a confirmat, dar nici nu a exclus o eventuală candidatură a sa pentru Parlamentul României, rezumându-se doar la a preciza că „vom face o analiză în interiorul partidului și vom veni cu cele mai bune soluții, pe care le vom prezenta, apoi, conducerii centrale”.
Alex SÎRBU

 

 

One thought on “Iulian Luca vrea să fie senator

  1. De la fostii senatori si deputati cu mici exceptii nu prea am vazut o zbatere pentru judet in general , ii alegem chiar degeaba ?

Lasă un răspuns