Iulian Jugan, „uns” subprefect de Neamț

jugan-1
În urmă cu câteva minute, la sediul Prefecturii Neamț a avut loc ceremonia de învestire în funcție a noului subprefect al județului, Iulian Jugan. Acesta îl înlocuiește pe Vlad Ciurea, eliberat din funcție în ședința de ieri a Guvernului.
Imediat după depunerea jurământului, proaspătul subprefect a sintetizat, în câteva cuvinte, direcțiile pe care dorește să le urmeze în activitatea pentru care a fost desemnat:
Mulțumesc premierului Dacian Cioloș pentru încrederea pe care mi-a acordat-o odată cu învestirea în această funcție. Voi face tot ce îmi stă în putință pentru a îndeplini sarcinile ce îmi revin, cu seriozitate și respect față de lege. Mă bucur să ajung din nou în această instituție, unde regăsesc același colectiv unit, în slujba cetățeanului, condus de doamna prefect Niculina Dobrilă. La fel cum am făcut și în activitatea desfășurată în toate instituțiile în care am lucrat, voi fi alături de cetățeni și le voi acorda sprijinul ori de câte ori va fi nevoie”, a declarat subprefectul de Neamț. La ceremonia de învestire în funcție a noului subprefect de Neamț a participat și vicepreședintele Consiliului Județean, Laurențiu Dulamă.
Iulian Jugan a absolvit SNSPA, după care a lucrat ani buni în Bucureşti, răspunzând de partea de comunicare a unei instituţii centrale.
Apoi la Neamţ a fost purtător de cuvânt la ISU, şef de Cabinet la Prefectura Neamţ, consilier în Cabinetul Preşedintelui CJ Neamţ. A ajuns, din nou, la Bucureşti unde a fost numit secretar de stat la Ministerul Mediului. În urmă cu o lună a câştigat, prin concurs, funcţia de Director la Agenţia de Mediu Neamt.

Alex SÎRBU

Lasă un răspuns