Iulian Jugan, secretar de stat la Ministerul Mediului

jugan

Iulian Jugan face saltul de la Cabinetul Preşedintelui CJ Neamţ la funcţia de secretar de stat în unul din cele mai importante ministere, cel al Mediului, Apelor şi Pădurilor.

Decizia (114/7.04.2015) premierului Victor Ponta a fost publicată deja în Monitorul Oficial şi prevede expres “privind numirea domnului Iulian Jugan in functia de secretar de stat la Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor”.

Jugan urmează ca, în câteva zile, să-şi preia noul post unde va lucra în subordinea Ministrului Graţiela Gavrilescu.

Actualmente la Cabinetul Preşedintelui CJ Neamţ, Iulian Jugan a lucrat anterior ca şef al Cancelariei Prefectului Vlad Angheluţă. A fost profesor la Şcoala Postliceală Sanitară, purtător de cuvânt la ISU Neamţ.

Înainte de joburile din Neamţ, acesta a lucrat ani buni drept comunicator la o importantă instituţie a Ministerului Apărării Naţionale. La nivel de percepţie publică este cunoscut pentru abilităţile de comunicare, organizare, tact, analiză şi decizie.

jugan mo

 

D.VINCA

 

 

One thought on “Iulian Jugan, secretar de stat la Ministerul Mediului

  1. Baiat bun Jugan asta dar si-a ales gresit partidul si sefii politici. Cum de a gresit PSD Neamt si l-a propus in aceasta functie, ca de obicei promovau doar fitilistii si pe aia de curatau scamele de pe hainele sefului? Succes!

Lasă un răspuns