Iulian Jugan, noul subprefect de Neamţ!

min_iulian-jugan-566a78d59ed6aIulian Jugan este noul subprefect de Neamţ, acesta înlocuindu-l în funcţie pe Vlad Ciurea, anunţă Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu, a fost decisă, în şedinţa de miercuri, eliberarea din funcţie a prefectului judeţului Teleorman, Carmen Daniela Dan, şi înlocuirea sa cu subprefectul judeţului, Liviu Dumitraşcu dar şi înlocuirea unor subprefecţi.

De asemenea, au mai fost eliberaţi din funcţie: Romulus Cătălin Pantazi – subprefect al judeţului Ilfov, Vasile Alexandru Dimitriu Bondrea – subprefect al judeţului Maramureş, Vlad Ciurea – subprefect al judeţului Neamţ, Atanasă Nistor – subprefect al judeţului Suceava. Potrivit purtătorului de cuvânt al Guvernului, în locul lor au fost numiţi, cu caracter temporar, Gavriş Ardelean – în judeţul Maramureş, Iulian Jugan – în judeţul Neamţ, Radu Ionuţ Creţuleac – în judeţul Suceava, menţionează sursa citată.

Iulian Jugan este absolvent de SNSPA. A lucrat ani buni în Bucureşti, răspunzând de partea de comunicare a unei instituţii centrale. Apoi la Neamţ a fost purtător de cuvânt la ISU, şef de Cabinet la Prefectura Neamţ, consilier în Cabinetul Preşedintelui CJ Neamţ. A ajuns, din nou, la Bucureşti unde a fost numit secretar de stat la Ministerul Mediului. În urmă cu o lună a câştigat, prin concurs, funcţia de Director la Agenţia de Mediu Neamt.

D.V.

cop-jugan

 

3 thoughts on “Iulian Jugan, noul subprefect de Neamţ!

  1. Despre ce vorbim????? Au murit DEGEABAAAAAAAAAAA!!!!!! Ce-ati facut din TARA???? sa vina acest ….nimea??? pe care l-a fortat ginela (adik actuala lui nevasta… si crina…..tapu-rusu???? ……va spune ceva si ….. viorel stan…???????????

Lasă un răspuns