Iulian Bulai, (re)ales președinte USR-PLUS, „la mustață”!

139 de voturi a obținut Iulian Bulai pentru funcția de președinte USR-PLUS Neamț, cu doar 13 mai multe decât contracandidatul Radu Samson. O victorie la mustață, în condițiile în care dacă mai ciupea doar 7 voturi, Samson îl detrona pe Bulai.

Fostul președinte al Plus, Ionuț Meraru (actualmente și subprefect de Neamț), face parte din noul Birou Județean dar doar ca membru, nici măcar ca vicepreședinte.

Detaliile, mai jos, în comunicatul de presă remis de USR-Plus:

<Filiala USR Neamț și-a ales noua conducere

Filiala USR Neamț și-a ales, ieri, noua conducere, ca etapă a procesului de fuziune cu PLUS.

Deputatul Iulian Bulai a fost reconfirmat în funcția de președinte al organizației, obținând 139 de voturi, cu 13 mai mult decât contracandidatul său, Radu Samson, viceprimarul municipiului Roman.

Alegerile au reprezentat un interes crescut în interiorul organizației județene, după ce la cele trei secții de votare din județ s-au prezentat aproximativ 98% din delegații cu drept de vot.

Tot ieri au fost aleși noii membri ai structurilor de conducere, arbitraj și control ale filialei și delegații care vor vota la Congresul Național din toamnă, când se va alege noua conducere a partidului după fuziune.

Structura Biroului Județean al USR Neamț:

Președinte: Bulai Iulian;

Biroul Filialei Județene (vicepreședinți): Marin Paul, Sava Andrei, Gavrilescu Cătălin, Bălhuc Paul, Zaharia Florin, Irimia Marius;

Biroul Filialei Județene (membri): Samson Radu, Apostol Maria, Meraru Ioan, Mihalache Carmen, Nechita Ioan, Albu Ionel, Crețu Laurențiu, Neamțu Ana Maria, Iacob Manuel, Vîrgă Florin;

Comisia de Arbitraj: David Laura, Rusu Paul, Parțac Gabriel;

Cenzor: Enășoaie Emanuel.

„Le mulțumesc tuturor colegilor din USR PLUS Neamț pentru că mi-au dat încredere. Aceste alegeri au fost un exercițiu democratic binevenit și sănătos pentru noul drum pe care îl începem astăzi împreună. Ieri, democrația a câștigat la USR PLUS Neamt. Îl felicit pe Radu pentru rezultatul obținut și sunt sigur că vom avea o colaborare bună în noua formulă a Biroului Județean. Un Birou Județean cu membri reprezentativi pentru toate zonele din județ și cu președintele USR Tineret, Paul Marin, ca primvice-președinte. Viitorul USR PLUS Neamț sună bine!”, a declarat Iulian Bulai.

Echipa USR PLUS Neamț>

 

V.N.

 

Lasă un răspuns