Iulian Bulai, Ministru la Cultură și Zâna Măseluță, la Sănătate!


Numele deputatului de Neamț Iulian Bulai ar fi apărut pe un draft intern de la USRPLUS cu numele potențialilor miniștri dintr-un potențial Cabinet Cioloș. Numai că apoi s-ar fi spus că „Lista lui Cioloș” era de fapt „Lista lui Barna” (adică mai ales cu oameni apropiați de liderul perdant de la USRPLUS).
Până se lămuresc pluseriștii între ei cine și cum propune candidați de miniștri, realist vorbind, șansele lui Bulai – și dacă ar fi nominalizat – de a ajunge Ministru la Cultură sunt identice cu ale Zânei Măseluțe de a conduce Sănătatea sau cu ale lui Moș Crăciun de a se ocupa de Pensii sau Fonduri Europene.
Pentru că devine tot mai evident că nominalizarea lui Cioloș de către iohannis nu a fost una serioasă ci un bobârnac prin care Președintele României se răzbună pe PLUSR, trimițându-i să obțină un mandat imposibil în Parlament.

D.V.

3 thoughts on “Iulian Bulai, Ministru la Cultură și Zâna Măseluță, la Sănătate!

  1. Doamne fereste , ati inebunit ?! Ce mama naibii il recomanda pe descalecatu* asta pt. asemenea functii da pana la urma aveti ce meritati , aveti presedintele vostru , aveti(poate) guvernul vostru de aventurieri , parlamentarii vostri , cozi de topor instruiti afara ca la intoarcere sa distruga , s-au intors si distrug pas cu pas !

  2. Cine-i dădea sanse lui Andrusca de la PSD sa ajunga ministrul economiei? Iar intre cei doi nu exista comparatie, pornind de la a lega 3 cuvinte într-o propozitie si 2 propozitii într-o frază

  3. Am inebunit sau ne-am prostit cu totii.Ce este in capul lui Barna sa vina cu o asemenea propunere.Mai intai au gresit televiziunile care l-au promovat aiurea.Deci tv. a aruncat bolovanu iar Ciolos si Barn UMBLA CU PROSTII.

Lasă un răspuns