Iulian Bulai: Codurile Penale Dragnea-Iordache, respinse definitiv în Camera Deputaților!

Legislația penală „Ciordache” propusă pentru a aduce modificări în favoarea inculpatului (la acea oră) Liviu Dragnea a fost desființată, definitiv, azi în Camera Deputaților, anunță deputatul (USR) de Neamț, Iulian Bulai.

„Astăzi, au devenit istorie Codurile penale concepute de Florin Iordache, Eugen Nicolicea și Șerban Nicolae în beneficiul lui Liviu Dragnea și al altor corupți!
Zecile de modificări nocive susținute de PSD și ALDE au fost respinse definitiv de Camera Deputaților, în calitate de Cameră decizională. Sunt exact acele modificări pentru care sute de mii de români au ieșit în stradă, iar magistrații au protestat pe treptele tribunalelor.
Când PSD și aliații săi încercau să forțeze adoptarea, pe repede-înainte, a tot felul de modificări la Codurile penale astfel încât corupții să scape de cătușe și de arest preventiv, unele infracțiuni să fie dezincriminate, iar pentru altele să se înjumătățească pedepsele, noi am luptat împotriva acestor abuzuri.
Am apărat Justiția și lupta anticorupție, răspicat, atât în Comisia Iordache, cât și în plen. Am atacat proiectele și la Curtea Constituțională și am reușit să împiedicăm PSD să dea legi pentru penali și infractori.
Mai avem multe de reparat după PSD. Dar, nu ne oprim. Reforma continuă!”, anunță deputatul Iulian Bulai.

V.N.

Lasă un răspuns