ISU Neamţ: Am oprit concertul Carla’s Dreams pentru că leşinau oamenii!

carlas dreams

Imagine cu evacuarea unei persoane lesinate de catre specialistii de la ISU si Ambulanta

COMUNICAT DE PRESĂ 

Astăzi, 20 mai a.c., începând cu orele 19.30, la Galleria Mall a fost susținut un concert de muzică la care a luat parte un public numeros, format în mare parte din copii.

La acest spectacol, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ a asigurat măsuri specifice de prevenire, de la faţa locului, cu un echipaj format din patru subofiţeri şi o autospecială de stingere a incendiilor cu apă şi spumă.

Din cauza faptului că era un număr foarte mare de persoane într-un spaţiu foarte mic şi nu se mai putea asigura o eventuală evacuare în condiții de siguranță, inspectorul şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ a dispus deplasarea la faţa locului a inspectorilor de prevenire pentru a efectua verificări suplimentare destinate siguranței participanților.

Din cauza apariţiei stărilor de leşin în rândul mai multor persoane, comandantul echipajului de pompieri aflat la fața locului, plt.maj. Buţurcă Cătălin, împreună cu organizatorii au decis sistarea concertului. Echipajul de pompieri a colaborat foarte bine cu echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, condus de dr. Albu Dorice, fiind asistate nouă persoane, dintre care patru au fost transportate la spital

În acelaşi timp, inspectorul şef a ajuns la faţa locului, a dispus evacuarea ordonată a persoanelor, acţiune în care au colaborat efectivele ISU, forţele de jandarmi aflate la faţa locului şi reprezentanţii firmei de pază.

Totodată, s-a solicitat sprijinul organelor de poliţie, care au trimis la faţa locului două echipaje pentru asigurarea măsurilor de ordine publică şi pentru dirijarea circulaţiei.

În scurt timp situaţia a reintrat în normal.

INSPECTOR ŞEF

Col. NIŢICĂ IOAN

Nota Bene: Inteleapta decizia celor de la ISU de a opri spectacolul. Dar rămâne întrebarea: de ce au permis ca acesta să aibă loc în condiţiile în care la ora 19.30 era evident că riscurile sunt incalculabile!

7 thoughts on “ISU Neamţ: Am oprit concertul Carla’s Dreams pentru că leşinau oamenii!

  1. Nu este adevarat nu cei de la ISU au oprit concertu,membri trupei a oprit,voi nu ati fost instare sa organizati un concert ,rusine sa va fie !!!

  2. Minciuni!! Am vazut cu totii ca cei de la Carla’s au oprit singuri concertul si au indemnat lumea sa plece. Nu a fost nici un reprezentant ISU! RUSINE!!!

  3. Acest Nitica este in afara subiectului. Pe el l-a prins revolutia la ALA, nu are el competente de situatii de urgenta.
    Chiar, omul asta nu iese la pensie? Este un oportunist notoriu.

  4. Care este motivul pentru care ISU se bate cu pumnul in piept ca ei au oprit concertul? Chiar toti, cei care AU VAZUT ca trupa a oprit concertul sunt tampiti si ei sunt desteptii? Cum puteti minti cu atata nerusinare??

  5. Ptr lămuriri, trupa a oprit concertul La solicitarea subofiterului isu i asta nu a-ti vazut ptr. comentarii sunteți buni si atît, abia asteptati momentul sa loviți in niste oameni care va slujesc 24/24 La care apelați la cel mai mic atac de panica care nu au weekenduri sărbători pentru ca sa raspunda la apelul d-voastră. RUSINE postacilor neinformati Cit despre Colonelul Nitica este un un profesionist indiferent de situatie .

  6. Daca nu ai fi tras nimic pe nas ai fi vazut si reprezentatii isu sunt in toate filmările, Si daca nu au fost acolo cine a evacuat persoanele lesinate….ori nu ai vazut nici asta.Trezestete.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.