ISU Neamț face angajări! 16 posturi scoase la concurs

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Petrodava” Neamț anunță, într-un comunicat de presă, scoaterea la concurs a 16 posturi de subofițeri, prin încadrare din sursă externă.
Avem un post de subofițer tehnic principal, disponibil pentru departamentul financiar, precum și două posturi de șofer pe autospeciale, în cadrul serviciului logistic – tehnic. La Detașamentul de pompieri Piatra Neamț avem disponibile șase posturi de subofițer operativ principal, iar la Roman un post pe aceeași funcție. Totodată, pentru Detașamentul de pompieri Târgu Neamț – Garda de Intervenție nr. 2 Poiana Teiului sunt scoase la concurs cinci posturi de subofițer operativ principal și unul de conducător autospeciale”, a precizat slt. Maricel Bucur, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.
Candidații trebuie să îndeplinească o serie de cerințe pentru a se putea înscrie în concurs – dintre care amintim să nu aibă antecedente penale, să fie apte medical atât din punct de vedere fizic, cât și psihic și să îndeplinească criteriul specific de înălțime – minimum 1,65 m în cazul bărbaților și minimum 1,60 m în cazul femeilor.
Cei interesaţi se pot adresa Biroului Resurse Umane din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al Judeţului Neamţ, cu sediul în str. Cuejdi nr. 34, Piatra Neamţ, telefon 0233.216816, 0233.216815, int. 27128, 27007 sau pot accesa pagina oficială de internet www.ijsunt.ro, secțiunea Carieră.

Alex SÎRBU

 

Lasă un răspuns