Istorie! El e cel care a numărat cele 240 de bile albe!

Deputatul nemţean liberal Laurenţiu Leoreanu este cel care astăzi a ştiut primul faptul că Guvernul Orban a trecut testul votului pentru că el a fost cel care a numărat bilele albe din urna albă.

În calitatea mea de Chestor al Camerei Deputaților am organizat, coordonat, monitorizat votul, dar am si fost în postura de a număra bilele albe : 240, ceea ce a însemnat o victorie a viitorului asupra trecutului politic gri ce a cuprins România ultimilor ani”, confirmă Leoreanu informaţia care ajunsese la Vestea chiar din timpul procesului de numărare a voturilor.

Deputatul nemţean are un optimism moderat faţă de alţi liberali, opinând că problemele care stau în faţa noului Executiv nu sunt deloc uşoare: E adevărat, greul abia acum începe și noului guvern nu îi va fi ușor, dar cu profesionalism și responsabilitate eu cred că România se va întoarce pe traseul evoluției și dezvoltării reale, sustenabile!”.

Şi dacă tot a avut azi Leoreanu un rol istoric, tot el face un recurs peste timp şi aminteşte de un alt eveniment major întâmplat în urmă cu un secol, tot pe 4 noiembrie: Este o zi istorică, azi împlinindu-se 100 de ani de la primele alegeri parlamentare libere! Pe 4 noiembrie 1919, cetățenii din toate provinciile românești au votat, pentru prima dată, un singur parlament! 4 noiembrie 2019, sub magia istoriei, devine o altă zi extrem de importantă pentru redefinirea și reconstrucția României, o zi în care forțele politice au decis – avem guvern PNL!”

Daniel VINCA

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Istorie! El e cel care a numărat cele 240 de bile albe!

Lasă un răspuns