Isabela Stănescu, „Ţiganca de la Românii au Talent”, la Radio despre un anume tip de TOCILARI!


Isabela Stănescu, pietreanca dintr-o familie ţigănească care a uimit o ţară întreagă cu prestaţia şi atitudinea ei de la „Românii au talent” poate fi ascultată, de acum înainte, zilnic, de luni până vineri. Poate fi ascultată pe unde radio pentru că artista care a spus în faţa unei ţări „Da, vin dintr-o familie de ţigani. Tatăl meu e mişto…” tocmai a început o colaborare cu radio-ul Jurnal FM care emite în aproape toată regiunea istorică a Moldovei. cei din restul ţării o vor putea urmări pe facebook, în fiecare zi lucrătoare, de la ora 15.

„Isabela a promis ultima dată la radio că va reveni, însă guess what? De data asta, se alătură familiei Jurnal FM!
Șiiii, ca să dezvăluim prima surpriză, de luni până vineri, de la 15:00, ascultăm emisiunea “Music Geeks” cu Isabela Stănescu! Șiiiii, pentru că e prima ediție, vom face ceva super mega special. Stay tuned pentru mai multe detalii, și ascultă Jurnal FM pe 92Mhz sau online! Iar pentru cei din afara Moldovei, vom transmite live și pe Facebook, va fi interactiv, deci dă și tu like la Jurnal FM
 și urmărește live de la ora 15:00 de luni până vineri. Va fi super cool”, anunţau, încă de ieri, cei de la Jurnal FM.

Radio-ul respectiv are mai multe licenţe zonale cu grile de programe „legate în serie”. Cel mai probabil, Isabela va realiza emisiunile în studioul de la Săvineşti, aflat la nici 10 kilometri de Piatra Neamţ, unde ea locuieşte. Numele emisiunii ei, „Music Geeks”, poate fi tradus prin „Tocilarii muzicii”.

Isabela a absolvit în acest an Liceul de Arte Victor Brauner din Piatra Neamţ. Cu câteva luni înainte, ea a fost unul dintre concurenţii care au făcut senzaţie la „Românii au talent”. Nu doar că a cântat muzică de operă ridicând şi sală şi juraţi în picioare dar a avut o atitudine extrem de dezinvoltă spunând că provine dintr-o „familie de ţigani” (ţigani, nu rromi) şi a pledat pentru integrarea acestor etnici în societate, pentru afirmarea tinerilor minoritari şi mai ales a fetelor care încă mai sunt încorsetate de reguli şi tradiţii anacronice.

Daniel VINCA