Ironie maximă a lui Aldo Pellegrini: „PSD în tango cu ciuma portocalie!”

 

12804669_10153546982718348_8159785349904650828_nFostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ din perioada 2010-2012, romaşcanul Aldo Pellegrini îi ironizează la maxim pe PSD-iştii nemţeni care rostogolesc la greu şablonul „ciuma portocalie” dar, altfel … strâng (când pot) ciuma la piept.

„PSD Neamţ e în vals tango cu ciuma portocalie”, spune într-un comentariu pe net. Şi, într-o postare în care a distribuit un articol referitor la numirea independentei (fostă membră PDL) Luminiţa Vîrlan în funcţia de preşedinte interimar PSD Piatra Neamţ, Pellegrini punctează atitudinea duplicitară a unor lideri PSD care, pe de o parte, şterg vârtos pe jos cu „ciuma portocalie”, pe de altă parte racolează şi oferă chiar funcţii importante foştilor PDL-işti: <<Ciuma portocalie” …a la PSD Neamt :)))) Dupa ce pe toate siteurile, forumurile, zonele de socializare si colturile de bloc, vajnicii PSDisti injura reprezentantii vechiului PDL, iata ca de fapt apreciaza oamenii din fosta conducere a PDL Neamt, politicile si calitatea proiectelor acestor portocalii, chiar mai mult decat atat… oferind posturi de conducere acestora. Pai cum, bre? Va murdariti voi cu „ciuma portocalie”? :)))) Doamna Virlan, fosta vicepresedinte PDL Neamt, „general” al unei importante institutii judetene, sustinuta de PDL, aflu acum ca este presedintele interimar al PSD Piatra Neamt! Say what?>>.

Fost, la rândul lui, membru PDL, Aldo Pellegrini a renunţat la politică din 2012. După încheierea mandatului de vicepreşedinte s-a întors la ocupaţia dinainte, conducând o firmă care funcţionează ca agenţie de publicitate (şi producţie publicitară) şi redescoperind o pasiune mai veche, muzica.

Daniel VINCA

cop aldo

7 thoughts on “Ironie maximă a lui Aldo Pellegrini: „PSD în tango cu ciuma portocalie!”

  1. Sa nu trecem cu vederea dle Pellegrini ca ati ajuns in functia de vicepresedinte al CJ Neamt in urma decesului unui mare politician romascan- prof. Perca, si nu pentru competentele dumneavoastra !

  2. Daca PSD a strans la piept „ciuma portocalie”, PNL s-a contopit cu ea intru-totul!

  3. Domnule Aldo Pellegrini…e foarte rău că vă plac manelele ,dar nu trebuie să vă îngrijoraţi: nu se moare din asta. Rămâi doar niţeluş neisprăvit…O manea este si cantarea dv.„PSD în tango cu ciuma portocalie!”In conditiile in care social democrati au promovat un proiect”PSD iti da putere”in aceasta campanie oamenii cu notorietate si prestigiu in comunitatea locala,pot face performanta .Doamna Luminita Varlan ,presedintele interimar PSD este omul potrivit la loc potrivit.

  4. Cu respect va informez ca si eu, precum si regretatul profesor Perca, am „ajuns” in Consiliul Judetean inscrisi pe o lista de partid, ca urmare a activitatii noastre politice, desigur, datorita varstei, experientele noastre nefiind usor de suprapus. Calitatea actiunilor noastre, in alta ordine de idei, nu o pot eu judeca si nici mebrii altor partide, ar fi doar un alt joc de imagine politic. Neinteresant. Altfel, la fel ca si dumnealui, dintre consilierii judeteni in functie, am fost ales, prin vot, vicepresedinte. Asta nu pentru ca eram destept si frumos, avand colegi deosebiti in jurul meu, din tot spectrul politic, dar in principiu din motive de echilibru si decenta. Iar acesta a fost principalul meu rol. O chestiune conjuncturala si fata de care, cei din jurul meu stiu foarte bine, atitudinea mea nu a fost una imperativa, din contra.

    Iar a muta atentia asupra competentelor mele (sau lipsa lor), nu schimba cu nimic realitatea. Doamna Viralan ramane tot acolo, latratorii isi fac in continuare treaba, iar „ciuma portocalie” valseaza in continuare elocvent in saloanele PSD. Asa ca… puteti continua! Oricum cei care au inteles ironia au zambit (si ma bucur), iar cei umpluti de ura si limitare cognitiva de ordin politic vor ramane la fel…..nimic nou.

    Manelele, da sunt pasiunea mea de o viata… fiind cunoscut ca un militant fervent pentru universalizarea acestui stil muzical… si va contrazic, se poate muri din asta, intelectual cel putin! Nu stiu cum de v-ati dat seama… probabil de la termenul „muzica” utilizat in articol, iar acesta, in cazul dvs., se suprapune total peste cel de „manea”. E bine. Nimeni nu e perfect. Cat depre maneaua mea… „PSD in vals tango cu ciuma portocalie”, era doar un pamflet si chiar nu e nevoie sa o „ascultati”, puteti sa o traiti in continuare, mie unul nu imi aduce nimic bun, nimic rau… e doar o situatie de fapt, legata de perfidul discurs politic al noilor colegi ai doamnei, de care ma detasez si ma amuz. Cat despre proiectul „PSD iti da puterea” – am o alta manea la dispozitie.. puteti gasi un „teser”…. dar de lansat o lansez dupa publicarea listelor finale, pentur a-mi gasi toate rimele relative. Oricum nu e pentru oamenii intelgenti si nici pentru cadrele de partid, e pentru noi infamii de pe margine. Asa ca nu va recomand sa o ascultati… nu ati intelege, este mult sub nivelul dvs. In rest, nu pot decat sa ma bucur ca un fost coleg de partid este omul potrivit la locul potrivit. E bine de stiut ca omul potrivit este un reprezentant al „ciumei portocalii” si ca „locul potrivit” e la PSD. E onorant pentru fostii mei colegi, dezonorant pentru un partid de talia PSD pentur c anu are oameni ptriviti. Cu putin efort v-ati fi dat seama si ca a mea manea nu este despre doamna Virlan, fata de care am tot respectul, chiar daca nu sunt in acord cu decizia domniei sale (dar nu e problema mea) …ci despre latratorii de buzunar care alearga bezmetici prin tarcul in care s-a bagat! Cu respect va urez… alergare placuta!

Lasă un răspuns