IRONIE Degetul la nas al Elenei Udrea imitat de un jurnalist nemţean  

corfu ionut

Gestul Elenei Udrea comentat şi răscomentat în ultima zi mai ceva decât preţurile sau echipa naţională de fotbal a stârnit, fireşte, şi reacţii ironice.
Operatorul tv nemţean Ionuţ Corfu şi-a publicat şi el, pe facebook, o fotografie în care e surprins făcând acelaşi gest cu fostul ministru (pentru care Parlamentul a aprobat cererea de arestare preventivă). Ironic, Ionuţ Corfu a dat şi o explicaţie lângă fotografie: “Transmit celor dragi mie că sunt bine. Totul e în regulă”.

Postarea lui Corfu nu este una singulară. În urmă cu câteva ore, jurnalistul Victor Ciutacu (România TV, ex-Antena 3) a postat pe facebook o fotografie similară cu un text pe măsură:”Pe toti ne omoara gripa asta 🙂
@freenuti ‪#‎healtheworld ‪#‎fight ‪#‎statuldedrept ‪#‎justitiaindependenta‪#‎miticalabrutarie

ciutacu

Aceste reacţii survin după ce, luni seara, după ce a vorbit în faţa Parlamentului care s-a pronunţat apoi dând aviz şi pentru cercetarea penală şi pentru arest preventiv, Elena Udrea, în mod obsesiv, către camerele de luat vederi, a dus degetul la nas de mai multe ori.

udrea camataru

Ulterior, analişti, specialişti în comportament non-verbal etc au dat diverse semnificaţii acestui gest. Destule voci au invocat fie asemănarea cu gestul celor care trag cocaină pe nas fie cu un semn specific comunicării din reţelele mafiote. Aproape imediat a şi apărut comparaţia între comportamentul Elenei Udrea şi gestul similar făcut, înainte de arestare, de Sile Cămătaru, reprezentant de top al lumii interlope din Bucureşti.

V.N.

Comentarii Facebook

One thought on “IRONIE Degetul la nas al Elenei Udrea imitat de un jurnalist nemţean  

  1. Ma dar e democratie fiecare poate sa faca ce gesturi vrea care e problema mai iar face iei mandat de arestare pentru furturile iei si a celorlalti deputati parlamentari etc altu a vindut flota si doarme linistit acasa luavar dracu

Lasă un răspuns