Ironie de 8 Martie! Mesaj anti-şabloane de la o… doamnă!

E 8 Martie şi geme internetul de fel de mesaje dedicate acestei zile. Majoritatea – şabloane, şi ca texte şi ca fotografii…

Un mesaj care ironizează această şablonizare a fost postat chiar de o doamnă: “Azi e ziua aia când unele femei pun o poză cu un coșuleț de flori și etichetează alte 49”.

Cea care se face “vinovată” de scurta dar corecta analiză de mai sus este Ionela Lungu, meşter popular, cercetător şi promotor al tradiţiilor populare şi a satului românesc din zona Tîrgu Neamţ.

Recent, aceasta a şi făcut parte din delegaţia care a reprezentat oraşul Tîrgu Neamţ la Tîrgul de Turism al României, promovând, şi la Romexpo dar şi la emisiunile unde a fost invitată, tradiţiile şi atracţiile turistice din Neamţ.

Ionela Lungu este pasionată şi de fotografie iar mai nou încântă ochii celor car o urmăresc pe net cu imagini ale unor case vechi.

D.V. / foto – facebook

One thought on “Ironie de 8 Martie! Mesaj anti-şabloane de la o… doamnă!

  1. Pt. d-l vice Asaftei : fetele apreciaza urarile dv. de 8 Martie , dar nu si ideile cu plimbarile prin vazduh cu tele… ce o fi. Atata timp cat pe DJ 157, Piatra Neamt – Izvoare- Margineni, sunt niste gropi in asfalt,asa de zdruncinatoare incat sa va bagati urarile in acele capcane, ca noi ne-am bagat cauciucurile si cadourile de 8 martie ; maine mergem in service !

Lasă un răspuns