Ironie! Arsene îl trimite pe Dulamă să-l citească pe Winston Churchill: „Când vulturii tac, papagalii încep să trăncănească!”

Laurenţiu Dulamă primeşte un răspuns ultra-ironic de la Ionel Arsene, un citat atribuit de istorici celebrului premier britanic Winston Churcill: „Când vulturii tac, papagalii încep să trăncănească”.

Arsene a postat respectul mesaj (o copertă, în limbaj tehnic) în seara zilei în care Dulamă a ţinut conferinţa de presă de la PMP (în urmă cu câteva zile). Deşi Arsene nu-l menţionează explicit ca destinatar al mesajului său, un detaliu din prinscreenul de mai sus nu lasă loc la niciun dubiu: simbolul mărului (logo-ul PMP) de deasupra respectivei coperţi.

Cu câteva ore înainte de postarea lui Arsene, în Vestea a apărut o stire cu sinteza principalelor afirmaţii făcute de Dulamă în acea conferinţă de presă: <<Dulamă „i-a tras-o” şefului CJ care l-a lăsat fără atribuţii: „Consilierul judeţean Ionel Arsene” >>

D.V.

 

Comentarii Facebook

6 thoughts on “Ironie! Arsene îl trimite pe Dulamă să-l citească pe Winston Churchill: „Când vulturii tac, papagalii încep să trăncănească!”

Lasă un răspuns