Ironie amară virală: „Noul spital. Mulțumim domnului Arsene. Om de cuvânt!”

800 de like, peste 100 de comentarii (marea majoritate, absolut negative) și 94 de share – în viața vieților lui nu va avea Ionel Arsene atâta impact la o postare de a lui, tip auto-odă, cu tot cu presiunile puse pe activiștii PSD de către servii care contabilizează și „toarnă” cine și cum (nu) dă distribuire la mesajul șefului. 

<<Noul spital din Piatra Neamț. Mulțumim domnului Arsene. Om de cuvânt…>> – acesta este mesajul postat lângă fotografia care arată o super-clădire și care face trimitere la una din promisiunile de campanie (de la alegerile euro-parlamentare) aruncată apoi în sertar de actualul președinte al CJ și al PSD Neamț.

Acum vreun an, Arsene umplea facebookul și trimitea comunicate la presă cu o schiță (foto-video) cu un viitor spital județean, de vreo 10-15 etaje, La scurt timp, defila de asemenea, cu o sumă imensă obținută de la Guvernul PSD pentru proiectarea „Spitalului Zgârâie Nori”. Apoi… s-a așezat liniștea. Informații neoficiale spun că banii (o sumă imensă) zac nefolosiți de mai bine de 9 luni deși ar fi început organizarea licitației pentru proiectare dar – nimic nou! – chiar beneficiarul (adică CJ Neamț) ar fi anulat licitația.

Nu s-or fi înscris competitori redutabili sau erau semne că nu ar câștiga cine trebuie? – nu știm, pentru că onor conducerea CJ (cu tot cu directorii de Direcții plătiți regește) nu a mai comunicat nimic pe acest subiect. Sau, vorba unuia din cei care au comentat la această postare, „Spitalul Zgârâie Nori de la Piatra Neamț al lui Arsene sunt ca și Spitalele Regionale ale lui Dragnea – pentru prostit alegătorii”.

D.V.

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Ironie amară virală: „Noul spital. Mulțumim domnului Arsene. Om de cuvânt!”

  1. Ca sa fim corecti, si PNL , si PDL au lansat, de-a lungul vremii, acelasi gen de minciuni!

  2. De la Stefan numeni nu a mai facut nimic util pentru oras, proiectul ala afost o gluma psd-ista, ca multe altele, trebuia sa va asteptati, banii au fost alocati desigur, dar in alte scopuri…

Lasă un răspuns