IRITARE în PSD! Primar: „Cu Vişan şi Ignat în partid, mai bine merg la UDMR!”

Infuziile de membri noi în PSD Neamţ nu sunt pe placul tuturor, mai ales a membrilor cu vechime. Iar aceştia sunt cu atât mai indignaţi când e vorba de întărirea PSD Neamţ cu membri noi racolaţi (sau auto-propuşi) din rândul fostelor tabere adversare.

Este acum rândul lui Gabriel Vişan (ex-PNL) să provoace rumoare, mai ales că PSD-iştii cu state vechi îşi amintesc şi de „PSD-rizarea” lui Andrei Ignat, alt fost liberal care altădată dădea de pământ cu „mafia PSD”.

Dacă majoritatea PSD-iştilor cu vechime îşi mormăie în barbă nemulţumirea sau în cercuri restrânse de amici, sunt şi unii care nu se sfiesc să-şi spună public părerea. Este şi cazul primarului de Săvineşti, Daniel Horciu care, aseară, pe internet, într-un mesaj de doar 2 rânduri, a dat de pământ cu validarea adeziunii lui Vişan dar a amintit şi de transferul lui Ignat.

„Daca si VISAN este membru PSD in NEAMT, eu Merg la UDMR ca simpatizant ! Sunt satul de IGNAT … Poate sa mi se ridice sprijinul politic !…”, a spus Horciu, anunţând şi că îşi asumă riscul de a spune ce gândeşte.

Tot mai mulţi social-demcraţi pur sânge acuză un fel de sufocare din partea unor traseişti politici pe care i-a lovit brusc iubirea pentru valorile partidului cu sigla trei trandafiri, iar suprinderea lor este cu atât ai mare cu cât, după ce transferurile au loc pe anumite filiere personale (în cele mai multe cazuri), noii membri cu vechime în campanii anti-PSD ajung brusc şi pe funcţii de conducere.

De câteva ore, pe internet curg comentarii care de care mai ironice la adresa PSD Neamţ şi după validarea adeziunii „comediantei independente” Daniela Pepene, cea care în urmă cu mai bine de un an îi făcea „murături” pe candidaţii PSD.

PEPENE şi CIRC! S-a făcut colegă cu “murăturile” de la PSD! Lui Arsene îi cerea să aibă cei 7 ani de acasă!…

D.V.

 

 

 

Comentarii Facebook

5 thoughts on “IRITARE în PSD! Primar: „Cu Vişan şi Ignat în partid, mai bine merg la UDMR!”

  1. Jenant traseismul unor afafici care pana mai ieri erau de dreapta si acum au trecut la stanga…

  2. Domnul Andrei Ignat – un om valoros pentru PSD Piatra Neamț.
    Referitor la domnul Vişan, nu mă pronunț pentru că nu îl cunosc.

  3. D-le Ionel, depinde ce etalon ai pt. valoare..
    Ilustrul dumitale conducator spunea : ,,primim in partid si pe dracul daca are bani si aduce voturi ,,!
    NAVETISTII au un singur scop, INTERESUL PERSONAL ; vezi ca se mai intoarce o valoare, Marcoci….

  4. Dl. Horciu are dreptate dintr-un anumit punct de vedere, chiar daca si domnia-sa a fost membru PNL candva.Problema nu e ca sunt primiti in PSD oameni de la alte partide, ci ca sunt primiti oameni fara valoare si fara caracter, oportunisti si gargaragii!

Lasă un răspuns