Ipoteză șoc la Roman: Lucian Micu, candidat PSD (via PPU)

Este anunțată o conferință de presă de către PSD Neamț la Roman și, dincolo de tema oficială cunoscută (Alianța care adună lângă PSD pe ALDE și partidul fantomă PPU), subiectul care vine ca o ipoteză șoc este candidatura sub logo-ul respectiv al proaspătului demis primar de Roman, Lucian Micu.
Rămâne de văzut dacă Ionel Arsene (președintele PSD Neamț), cel care a stabilit conferința de presă de azi va anunța cu această ocazie candidatul pentru Roman sau nu și dacă acesta va fi sau nu Micu.
Cert este că informația despre intrarea lui Micu în PSD (via PPU) circulă intens și la Roman și la Piatra.
Coincidența face ca, în urmă cu câteva ore, Lucian Micu să-și fi anunțat demisia din PNL:

<<Cu mâhnire în suflet, dar cu inima curată, vă informez că astăzi mă despart de PNL. Ei nu mă (mai) vor, deși s-au strâns peste 4.000 de semnături în numele meu pentru candidatura la primărie, iar dragoste cu de-a sila nu se poate. Au fost zece ani frumoși, plini de satisfacții, dar ultimele zile au fost amare, cred că pentru mulți, dar eu am simțit din plin gustul și nodul din gât. Eu mă voi regăsi, că pierdut nu am fost niciodată, sunt o persoană flexibilă, ca trestia, mă mai îndoi și mă ridic. Îmi voi încerca norocul alături de oameni care cred în mine. Nu orbește, ci având bază în OMUL care sunt și voi rămâne. Voi candida, pentru Roman!>>, spune Micu.

Anunțul respectiv spune de o nouă candidatură, numai de partid/alianță nu. Vom vedea.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns