IPOTEZĂ DE NECREZUT: Seminaristul dispărut ar fi avut o relaţie discutabilă cu profa’ de română!

Elevul de la Seminarul Teologic din Piatra Neamţ dispărut în urmă cu două săptămâni (şi despre care se ia în calcul şi varianta ca el să fie bărbatul care s-a aruncat în Bistriţa) ar fi avut o relaţie specială cu o profesoară de limba română din respectiva unitate şcolară – aceasta este ipoteza care pare de necrezut făcută publică, în urmă cu o oră, de tvmneamt.ro.

„Daca in urma cu cateva zile aparea informatia din surse apropiate familiei baiatului de 18 ani, ca politistii gasisera mai multe dovezi care duceau la ipoteza ca intre profesoara de limba romana (M.C.) si elev ar fi putut exista o relatie ceva mai apropiata, iata ca surse din Liceul Teologic, arata ca tot liceul stia ca intre cei doi se petrece ceva ce nu ar fi trebuit sa fie intre un profesor si un elev”, scrie jurnalistul Ionuţ Corfu în articolul <<DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE- TOT LICEUL ȘTIA CĂ ELEVUL DE LA TEOLOGIE AVEA O RELAȚIE CU O PROFESOARĂ. ELEVILOR LI S-A INTERZIS SĂ VORBEASCĂ CU PRESA>>.

„In ziua in care pe un site local de stiri aparea informatia ca elevul fusese vazut vorbind la telefon in curtea scolii cu putin timp inainte sa se sinucida, la Liceul Teologic deja se faceau pariuri intre elevi, ca acea convorbire care s-a dovedit ulterior ca a fost ultima, ar fi fost cu profesoara de limba romana. Cei care au pariat pe aceasta varianta au fost castigatori, pentru ca politistii au descoperit in desfasurator ca intr-adevar, acea ultima convorbire fusese cu profesoara, care apoi l-a sunat pe Marius de mai multe ori, dar acesta nu a mai raspuns.
Sursele noastre spun ca apropierea dintre cei doi era cunoscuta de mai mult timp la nivelul intregii scoli si daca stiau aproape toti elevii, este greu de crezut ca nu stia nimeni din conducerea scolii”, mai scrie Corfu.

„Cei doi, profesoara M.C. si elevul Marius Sandulache au fost vazuti de mai multe ori impreuna, in locuri si la ore la care nu aveau ce cauta unul langa celalalt decat daca erau intr-o relatie extrem de apropiata”, se menţionează în respectivul articol în care se fac referiri şi la elevi care i-ar fi văzut, chiar şi noaptea, în maşina tânărului prin oraş.

Întregul articol poate fi citit AICI!

D.V.

cop-elev-seminar

 

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns