IPJ, OFICIAL, despre accidentul mortal de la Izvoare: VINOVAT ESTE ŞOFERUL!

COMUNICAT – Poliţia Neamt

În seara zilei de 21.01.2017, polițiștii rutieri au intervenit pentru salvarea de vieți și soluționarea unui accident de circulație produs pe strada Izvoare din Dumbrava Roșie.
Din primele cercetări efectuate la fața locului, s-a stabilit că în timp ce un tânăr de 18 ani, din Roznov conducea un autoturism pe strada Izvoare, având direcţia de mers Izvoare – Piatra Neamţ, datorită lipsei de experienţă în conducere a pătruns pe contrasens, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil din zonă, după care s-a răstoarnat pe câmpul viran din apropiere. În urma accidentului, o tânără de 18 ani din Dumbrava Roșie, pasager pe bancheta din spate a autoturismului a decedat pe loc, iar conducătorul auto şi pasagerul din dreapta faţă, un tânăr de 19 ani, din Piatra Neamț au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul autoturismului a fost testat alcoolscopic, iar rezultatul a fost negativ.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere de culpă şi vătămare coprporală din culpă.

Cititi si: Era elevă în clasa a 12-a la Liceul Asachi! „Nu e drept, nu era rândul tău, nu tu trebuia să fii în acea maşină!”
Avea doar 18 ani! Pasageră zdrobită sub maşina răsturnată! Şoferul avea permis de 3 luni!

sursa foto: tvmneamt.ro

Lasă un răspuns