Ionel ARSENE, președinte PSD Neamț: Pensionarii nu se numără printre prioritățile lui Klaus Iohannis, candidatul prezidențial al lui Băsescu

DSC_0309Am putut vedea cu toții, aseară, care sunt intențiile candidatului Alianței Creștin-Liberale pentru viitorul României. Strategia lui de a evita orice formă de confruntare cu adversarul său politic, Victor Ponta, folosindu-se de motivații dintre cele mai puerile nu a reușit să ascundă adevăratul său plan pentru cetățenii acestei țări. Klaus Iohannis, candidatul prezidențial al lui Băsescu, a demonstrat din plin că pensionarii nu se află printre cei care merită atenția sa. Urmând exemplul mentorului său politic, Iohannis a eliminat creșterea pensiilor și asigurarea unui trai cât mai bun pentru vârsnicii noștri dintre prioritățile sale. În opinia sa, pensionarii nu au dreptul la un trai lipsit de griji, nu merită o viață liniștită la pensie și să știe când le vor crește veniturile.

Victor Ponta și Guvernul pe care îl conduce au arătat încă din 2012 că pensionarii se află în atenția noului Executiv. De la instalare și până în prezent au fost făcuți pași importanți în vederea creșterii pensiilor și a reparării tuturor nedreptăților pe care le-au făcut Emil Boc și Traian Băsescu. România nu are nevoie de încă un președinte care nu se gândește la binele tuturor românilor și în special al celor aflați în situații speciale. Victor Ponta este singurul candidat la Președinție care a demonstrat că înțelege cu adevărat nevoile pensionarilor și poate lua doar decizii pentru binele acestora. Îi îndemn pe români să meargă la urne și să voteze pentru binele părinților și bunicilor noștri.

Ionel Arsene,                                                           11.11.2014
președinte PSD Neamț

One thought on “Ionel ARSENE, președinte PSD Neamț: Pensionarii nu se numără printre prioritățile lui Klaus Iohannis, candidatul prezidențial al lui Băsescu

  1. Bai panarama de om ce esti…iar o sa ne stresezi in ziua alegerilor cu mesaje pe telefoanele mobile??? sa va fie rusine voua si celor de la TELEKOM…de acolo aveti numerele noastre de mobil…sa va fie rusine nesimtitilor!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.