Ionel ARSENE (preşedinte PSD Neamţ): Marioneta lui Băsescu a intrat în ultima etapă a unei campanii mizerabile. Încearcă să-i sperie pe români cu impozite imaginare

arsene

Pe măsură ce ne apropiem de ziua votului pentru mandatul de preşedinte, strategia Alianţei Creştin-Liberale atinge noi culmi ale încercărilor de manipulare a opiniei publice. Informaţiile apărute astăzi în presa centrală arată că marioneta lui Băsescu, Klaus Iohannis, a intrat în ultima etapă a unei campanii mizerabile şi încearcă să-i sperie pe români cu impozite imaginare, pe care le-ar pregăti Guvernul Ponta.

Pentru oameni precum Klaus Iohannis şi mentorul său Traian Băsescu este de greu de acceptat că executivul condus de Victor Ponta reuşeşte, datorită bunei guvernări, să aplice măsuri în favoarea românilor şi nu să le taie din salarii şi pensii. Pentru că acesta pare sa fie singurul model economic pe care îl inţeleg cei doi, iar românii, din punctul lor de vedere, nu trebuie să beneficieze de performanţele economice ale ţării lor, ci doar să sufere pentru îmbogăţirea apropiaţilor celor doi.

Iohannis a spus adevărul atunci când a afirmat că este doar un politruc. Declaraţiile iresponsabile pe care le-a făcut el nu au ce căuta în spaţiul public. Efectele lor asupra mediului de afaceri şi asupra opiniei publice sunt grave şi foarte greu de reparat. Acesta este un exemplu foarte bun pentru daunele de imagine pe care marioneta lui Băsescu le-ar putea produce României dacă ar ajunge la Cotroceni. Ţara noastră nu are nevoie de cineva care să ducă mai departe moştenirea lui Traian Băsescu, ci de un lider responsabil, aşa cum este Victor Ponta.

 

Ionel Arsene,

preşedinte PSD Neamţ

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.