Ionel Arsene îl desființează pe Rareș Bogdan: „Mercenar media cu batistuță, contracte cu statul, a lătrat la PSD dintr-un studio dator vândut ANAF!”

Ionel Arsene – liderul PSD Neamț – analizează listele de candidați pentru euroalegeri și, la categoria „vești proaste”, rezervă o secțiune distinctă capului de listă de la PNL, amintind de afacerile cu statul ale lui Rareș Bogdan, de actvitatea lui la televiziunea cu probleme financiare (cu ANAF).

„Vestea proastă este că pe listele PNL, USR sau PMP se regăsesc în continuare oameni care nu ar trebui să reprezinte țara noastră în Europa. Ca să nu mai spun că o parte sunt pe listă doar ca figurație, ei mințind oamenii, ca să îi voteze pe cei ascunși în spatele lor. Cei de la PNL de altfel nici nu sunt reprezentați de liberali, ci de fosți PDL-iști, iar cap de listă este un mercenar media cu batistuță, om de afaceri care are contracte cu statul și a lătrat la PSD dintr-un studio dator vândut ANAF. Ca să nu mai spun că în „democrația” lor, liberalii au pus o singură femeie pe listă, pe locul 5.
O veste mai puțin bună este că există și o alianță a noilor securiști – USR minus Plus. Guvernul lui Iohannis, Cioloș, a făcut enorm de mult rău României. Și să nu uităm că Dacian Cioloș a cumpărat partidul de la un fost colonel de Securitate, ca pe un obiect de la talcioc și dă lecții pe unde se duce. Uitând că el însuși a fost un instrument al Securității, când păzea casa dizidentei Doina Cornea!”, spune Arsene.

Liderul PSD Neamț are și vești bune după analizarea listelor. Evident că unul din punctele pozitive subliniate se referă la lista PSD iar celălalt… la absența de pe liste a unor actuali europarlamentari de dreapta: „Vestea bună este că pe liste nu se mai găsesc două personaje toxice, care au făcut extrem de mult rău țării: fostul procuror comunist Monica Macovei, care nici nu știm pe cine a mai reprezentat la Bruxelles, pe bani grei, în ultimii ani, și Cristian Preda, un alt traseist notoriu și un individ sinistru. Cei doi și-au făcut un țel din a fi antiromâni și sper să nu mai auzim vreodată de ei!
Vestea bună este că românii văd, înțeleg și știu cine este devotat țării. Nu mai pot fi păcăliți de candidați-marionete, de liste vopsite și de partide care nu au altă doctrină decât cea a urii și a atacului.
PSD vine cu o listă de candidați care chiar se vor duce la Bruxelles și chiar ne vor reprezenta așa cum trebuie! Pentru noi, faptele vorbesc!
Sper că nemțenii vor merge la vot și vor vota cea mai completă, competentă și onestă listă de candidați, cea a PSD.
Pentru că avem nevoie de patrioți acolo, care să spună tuturor răspicat că România merită mai mult în Uniunea Europeană!”.

Arsene a atașat la articolul lui și două fotografii (pe care le găsiți și la începutul și finalul acestui articol). Dacă ultima are o componentă electorală (inclusiv slogan) de domeniul evidenței, prima e mai metaforică. Deși tricolorul de la buzunarul de la piept al sacoului (unde alții poartă batistuța, nu?) ar putea duce cu gândul la vreo sărbătoare oficială, de fapt, fotografia este de la redeschiderea Spitalului Bicaz (închis în timpul Guvernării PDL). Bucata de tricolor de la piept este din panglica inagurală tăiată la acel moment de Arsene (deputat), de primarul de la Bicaz și de Ministrul Sănătății de atunci.

Ad.V.

 

 

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns