Ionel Arsene: „Guvernul incompetent PNL trebuie să plece acasă! A tăiat din banii copiilor instituţionalizaţi”

„Guvernul incompetent PNL trebuie să plece acasă!”, cere Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ şi al CJ Neamţ ca reacţie la alocările de fonduri guvernamentale pentru adulţii şi copiii instituţionalizaţi, considerate subdimensionate de către liderul social-democrat.

<<Nu trece o zi fără să ne uimească deciziile catastrofale ale actualei puteri! Abia acum înțelegem de ce doresc alegeri anticipate! Orice zi în plus la guvernare le demonstrează românilor incapacitatea și ineficiența acestui executiv!
De aproape trei luni suntem martori la distrugerea constantă a tot ceea ce a făcut bun guvernarea anterioară. Foștii pedeliști, vopsiți acum în galben, sunt campioni la tăieri și împrumuturi. Au tăiat banii pentru investiții, banii pentru educație și sănătate, banii pentru alocațiile copiilor, iar ritmul în care se împrumută de la băncile străine este alarmant!
Totuși, nu am crezut că pot coborî atât de jos, încât să amenințe existența copiilor și a bătrânilor instituționalizați!
Aflu, cu stupoare, că actuala guvernare a alocat, la începutul anului, mai puțin de un sfert din fondurile necesare pentru a se putea asigura condiții pentru un trai decent acestor vitregiți ai sorții.
Pentru sistemul de protecție a copilului și funcționarea centrelor pentru persoane cu handicap din Neamț, s-au alocat doar 27 milioane, în condițiile în care în 2019, în Neamț, suma necesară pentru funcționare a fost de 113 milioane de lei.
Rușine, PNL!>>, spune Ionel Arsene.

Comunicatul remis de liderul PSD Neamţ este însoţit şi de o copertă ilustrativă.

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Ionel Arsene: „Guvernul incompetent PNL trebuie să plece acasă! A tăiat din banii copiilor instituţionalizaţi”

  1. „Guvernul incompetent PNL trebuie să plece acasă!” Sa spunem ca da dar unii nu toti. In alta ordine de idei, vrei sa propui iar ,,competentii,, tai, andrusca emotivul sau bulai ce consiliaza….Hai s….r !

Lasă un răspuns