Ionel Arsene, „citat” de Ponta în cazul „Valiza – TelDrum – Dragnea”

Creșterea spectaculoasă în cariera politică a lui Ionel Arsene ar avea legătură cu finanțările din PNDL aprobate de Liviu Dragnea (fost Ministru al Dezvoltării) cu lucrări contractate sau subcontractate de anumite firme inclusiv TelDrum – asta susține fostul premier Victor Ponta într-o postare pe internet despre subiectul zilei, Valiza de la Teleorman.
Referirile la fapte sau personaje din județul Neamț sunt două în mesajul lui Ponta. Prima dată se referă la extinderea „caracatiței Teldrum” în diverse județe, printre care menționează și Neamțul. A doua oară se referă la personaje crecute brusc ca forță politică-administrativă și citează și numele lui Ionel Arsene.

Mai jos, integral, mesajul lui Ponta, pasajele subliniate cu roșu fiind cele menționate mai sus:

<<M-a amuzat “poanta” care s-a viralizat online cu mine si drona care aduce “valiza”! Dar e doar o gluma – de data aceasta nu am nicio legatura cu cel mai nou scandal politic / din fericire nu am fost niciodata cu Liviu Dragnea la proprietatile lui din Brazilia , nici nu mi-am petrecut timpul cu “Cartelul de la Teldrum” si nici nu i-am ajutat eu pe ei sau ei pe mine cu ceva!

Insa daca va uitati in graficul de mai jos veti vedea ca lucrurile sunt serioase, publicul este interesat si vrea sa afle adevarul! Si cred ca membrii si votantii PSD vor cel mai mult sa stie adevarul despre afacerile, proprietatile si sutele de milioane de euro pe care liderul social-democratiei romanesti le detine dupa ce a lucrat toata viata lui doar la “Stat” si a castigat doar salariul lunar ca multi alti romani ( cei din CEX stiu deja dar folosesc aceste informatii pentru a obtine de la Dragnea functii si avantaje personale)!

Absolut toata lumea in PSD si in afara stie ca Teldrum = Dragnea / si ca “Melcul”, “ Sobo” sau Pitis sunt doar niste oameni de paie bagati in fata si controlati strict ca in filmele cu Pablo Escobar / si ca o parte din bani si proprietati ( doar cateva sute de milioane de euro) au fost trecute pe numele lui Stefan Dragnea prin inginerii financiare starvezii

– multi stim ca Dragnea a pornit acest proiect impreuna cu Radu Mazare si Nicusor Constantinescu si ca banii lui erau gestionati de Cornel Catana ( dar a scapat de “parteneri” prin metode care ii fac invidiosi pe scenaristii lui “Narcos”)/

– stim ca Teldrum a pornit castigand 100% din contractele din Teleorman si s-a extins ca o caracatita de sifonat banii publici la Constanta, Neamt, Satu Mare, Botosani , Olt samd .

– mai stim ca folosind banii gestionati de MDRAP pentru Programul de Dezvoltare Locala a reusit Dragnea sa controleze baronii locali si primarii pe care i-a obligat sa foloseasca banii de la Guvern semnand contracte direct cu Teldrum sau cu alte firme paravan care pe urma au subcontractat la Teldrum / si asa au aparut noi “lideri” locali gen Ionel Arsene de la Neamt sau Mircea Govor de la Satu Mare …

– toti stim ca timp de 15 ani Dragnea si Teldrum au fost protejati de oameni din Sistem ( de la “Statul Paralel” ) in asa fel incat nimeni nu a patit nimic din punct de vedere legal pana in 2017 – si cand DNA a pornit Dosarul “Teldrum” s-a intamplat iar ceva si totul s-a oprit dupa un an.

– acum insa paharul s-a umplut / si daca PSD nu are puterea sa ceara din interior lamurirea tuturor acestor lucruri guvernarea va merge direct catre dezastru – si la fel si Romania! Sper sa inteleaga ca sunt in al 12-lea ceas / daca nu o fac insa exista ProRomania pentru toti cei care au curaj si nu pot fi cumparati!>>.

Conform bunelor practici uzuale, Vestea.net oferă spațiu pentru orice potențială replică a celor vizați. Așa că așteptăm pe adresa de mail a redacției orice drept la replică sau precizare (în cazul lui Arsene avem dubii mari că va trimite vreun mail, un astfel de fapt nemaiavând loc de luni întregi, acesta comunicând uzual cu opinia publică prin intermediul… facebook-ului).

Deși „citarea” lui Arsene în mărturia lui Ponta pare una oarecare, la o analiză mai atentă se pot observa câteva detalii interesante. Foarte interesante… Mai ales că Ponta nu scrie nici un cuvânt la întâmplare.

Vom reveni.

Daniel VINCA

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns