Ionel Arsene, apel umanitar pentru ajutorarea unui tânăr grav bolnav


Președintele Consiliului Județean Neamț Ionel Arsene a demarat o campanie umanitară, pentru strângerea de fonduri necesare operației unui tânăr pietrean, diagnosticat cu o boală gravă. Anunțul a fost făcut de șeful CJ pe contul personal de Facebook, unde Arsene precizează că intervenția chirurgicală care-i poate salva viața lui Ovidiu Adăscăliței se poate realiza doar în Austria, iar costurile sunt cu mult peste posibilitățile financiare ale familiei.
„Vă rog să-mi fiți alături și să susțineți această campanie pentru a reuși să adunăm suma necesară operației. Trebuie să ne mobilizăm și să facem fiecare ce îi stă în putință pentru a-l ajuta pe Ovidiu să se întoarcă acasă cât mai repede, alături de soție, de copii, de prieteni și de noi.
Cei care doresc să susțină acest demers, fie că se implică activ, fie că vor să doneze, sunt rugați să ne contacteze la numărul de telefon 0799 708 708, sau la adresa de e-mail ajutorumanitar@yahoo.com”, a scris Ionel Arsene pe contul său de Facebook.
Campania de strângere de fonduri se va derula până pe data de 26 martie, când trupa Los Anonimos, va susține un concert caritabil în sala Calistrat Hogaș de la Consiliul Județean, a mai precizat șeful CJ Neamț.

Alex SÎRBU

 

Lasă un răspuns